XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα φαβορί από την Premier League

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην ΛΑΣΚ για το Europa League | 21 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην ΛΑΣΚ για το Europa League | 21 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Χωρίς ανάσα το πρόγραμμα στην Αγγλία, ο Δεκέμβρης είναι παραδοσιακά ένας τρομερά γεμάτος και έντονος μήνας.

Με έξι αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα της Premier League και ξεκινάμε με το ματς που ανοίγει την αυλαία, το Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ. Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, με την Κρίσταλ Πάλας να μετράει δύο νίκες σε 11 ματς, παράλληλα έχει πέντε πόντους στα πρώτα επτά εντός, το οποίο καταγράφεται σαν το χειρότερο ξεκίνημα της από το 2000/01. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ τρέχει 17-8-1 σε επίπεδο πρωταθλήματος και σερί 10-2-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Μια Λίβερπουλ που βρίσκεται στην πρώτη θέση των xGoals με 33.63. Όπως είναι η εικόνα των δύο ομάδων, το διπλό είναι δίκαια φαβορί σε απόδοση 1,55.

Ζόρια στη Νότιγχαμ

Οριακή η κατάσταση για τον τεχνικό της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ. Η ομάδα του, υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, έφαγε γερό χαστούκι την Τετάρτη στο Φούλαμ, χάνοντας 5-0. Μόλις μια νίκη σε 11 ματς, τρεις κολλητές εκτός έδρας ήττες με παθητικό 11 γκολ, συνολικά από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν μετράει 19 ήττες μακριά από το γήπεδό της, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οριακή ως και δίχως επιστροφή η θέση του Κούπερ, ήδη ακούγονται ονόματα των πιθανών διαδόχων του (Λοπετέγκι). Η Γουλβς είναι σε φάση στροφής, δυνατή στο Μόλινιου με ρεκόρ 7-3-2 και σίγουρα πιο ήρεμη. Ο άσος υπό τις συνθήκες αυτές είναι επιλογή, υπάρχει ακόμη στο 1,90 αλλά σταδιακά από χθες δέχεται πιέσεις προς τα κάτω.

Τις χωρίζουν πολλά

Τέλος από το σημερινό πρόγραμμα της Premier League, υπάρχει και το Μπράιτον – Μπέρνλι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους στο κομμάτι της ποιότητας αλλά και της έντασης στο αγωνιστικό τους προφίλ. Η Μπράιτον αποτελεί τη μοναδική ομάδα στην κατηγορία που έχει σκοράρει και στα 31 τελευταία του πρωταθλήματος και σταδιακά αρχίζει να βρίσκει κυνισμό στο παιχνίδι της. Επιπλέον, μπορεί να φρεσκάρει με καλές λύσεις την 11άδα αφού σήμερα έχει και κάποιες βασικές επιστροφής.

Η Μπέρνλι πάντα στα χαμηλά στρώματα. Έγινε η 8η ομάδα στην ιστορία της Premier League που έχει μαζέψει 7 (ή λιγότερους πόντους) στα 15 πρώτα μιας σεζόν, μάλιστα οι 7 προηγούμενες υποβιβάστηκαν. Δεύτερη χειρότερη άμυνα (33) και προτελευταία στα xG με 11.50, το ανοιχτό στιλ της μπορεί να γίνει βούτυρο στο ψωμί της ομάδας του Ντε Τζέρμπι. Και εδώ ο άσος του 1,50 μπορεί να θεωρηθεί σαν σωστό φαβορί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 1.55), 14:30
  • Γουλβς - Νότιγχαμ: 1 (απόδοση 1.90) 17:00
  • Μπράιτον – Μπέρνλι :1 (απόδοση 1.50) 17:00
TAGS XGOALS BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ