ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα άσων από το FA Cup

The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super)
The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Πέντε επαναληπτικοί σήμερα για τον 3ος γύρο του FA Cup με σταυρώματα για όλα τα γούστα, μιλάμε έτσι κι αλλιώς για μια διαχρονικά απρόβλεπτη και στοιχηματικά δυνατή διοργάνωση.

Πρώτη στάση στο Μπέρμιγχαμ – Χαλ. Δεύτερο παιχνίδι με τον Τόνι Μόμπρεϊ στον πάγκο της η Μπέρμιγχαμ, ο πολύπειρος τεχνικός καλείται να επαναφέρει την κανονικότητα και την ψυχολογία ύστερα από το αποτυχημένο πείραμα με τον Ρούνι. Θετικό το πρώτο του δείγμα στο πρωταθληματικό 2-2 με τη Σουόνσι, θα ψάξει μια νίκη ψυχολογίας που θα αλλάξει και τον αέρα στα αποδυτήρια, απέναντι σε μια Χαλ που αναμένεται να παραταχτεί με κάποιες δυνατές απουσίες. Ο άσος στο 2,30, σορτάρονται οι τιμές του άσου και είναι στο 2,30 από 2,45.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ενδιαφέρον έχει και το Μπρίστολ Σίτι – Γουέστ Χαμ, Σίγουρα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για την Μπρίστολ Σίτι το 1-1 που πήρε στο πρώτο ματς στο Λονδίνο, έχοντας και τη συμπαράσταση 10.000 οπαδών της. Πάντα σε τέτοιας μορφής επαναληπτικούς, το βάρος πέφτει εις διπλούν στο δυνατό χαρτί, το μεγάλο φαβορί, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Γουέστ Χαμ. Μια Γουέστ Χαμ όμως, που βρίσκεται εν μέσω χειμωνιάτικου μπρέικ στην Premier League, ενώ παράλληλα κουβαλάει καρέ απουσιών – οι Μπόουεν, Πακετά, Κούντους, Αγκέρντ είναι πυλώνες για τους Λονδρέζους. Δεν θέλει πολύ να γίνει η ζημιά, ο άσος σε διπλή ευκαιρία στο 1,95.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Τέλος υπάρχει και το Γουλβς – Μπρέντφορντ. Η Γουλβς προέρχεται από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και παράλληλα ένα δυνατό μομέντουμ στο Μόλινιου με 5-3-0. Μομέντουμ που δικαιωματικά την έχει φέρει οριακά στο πρώτο μισό, κάτι που ξεπερνάει κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις της σεζόν. Η Γουλβς αντιθέτως, έχει πίσω της πέντε διαδοχικές ήττες. ισοφάρισε το αρνητικότερο ρεκόρ της στην κατηγορία, επτά στα τελευταία οκτώ και φυσικά αρχίζει πια να μπαίνει σε ζεστά νερά, οπότε το FA Cup δεν είναι και τόσο στο πάνω ράφι της. Ο άσος σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς - Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 2.00), 21:30
  • Μπέρμιγχαμ - Χαλ: 1 (απόδοση 2.30), 21:45
  • Μπρίστολ Σίτι – Γουέστ Χαμ: 1Χ (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ