BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα από το EFL Cup σε απόδοση 11.05

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Φουλ δράση στο πρόγραμμα της Τετάρτης με το EFL Cup. Παιχνίδι με τρεις δυνατές επιλογές από τις αναμετρήσεις Νότιγχαμ Φόρεστ - Τότεναμ, Λίβερπουλ - Ντέρμπι και Γουέστ Χαμ - Μπλάκμπερν.

(21:45) Νότιγχαμ Φόρεστ - Τότεναμ: Στο Σίτι Γκράουντ η Φόρεστ θέλει να αποδείξει πως κάνει restart. Παραμένει βέβαια εντός κόκκινης ζώνης, αλλά εδώ μιλάμε για διαφορετική ιστορία, μια άλλη διοργάνωση, μια άλλη ατμόσφαιρα. Με εξαίρεση την οδυνηρή ήττα από την Άρσεναλ στο Λονδίνο η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βγάλει παλμό το τελευταίο χρονικά διάστημα. Αναμένεται να δώσει χώρους, να ανοιχτεί και να προσφέρει ένα απολαυστικό ματς κόντρα σε μια Τότεναμ που βλέπει το σημερινό ματς ως τεστ ετοιμότητας και κυρίως αποδείξεων πως μπορεί να αντιδράσει άμεσα μετά από την ήττα κόντρα στη Λίβερπουλ εντός έδρας με 2-1.

Σε τέτοια ματς παραδοσιακά ο Χάρι Κέιν λάμπει, έχει μια καλή ευκαιρία να σκοράρει απόψε και να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε φόρμα και ανεβαίνει (11 γκολ σε 14 ματς φέτος στο πρωτάθλημα). Στο 2.18 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Χάρι Κέιν οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση, προσφέρεται το ματς βάσει συνθηκών για ένα τέτοιο παιχνίδι.

(21:45) Γουέστ Χαμ - Μπλάκμπερν: Από τα κυπελλικά (sic) ματς που υπό άλλες περιστάσεις θα μπορούσαμε να πάμε στην κόντρα, αφού τα οκτάρια του διπλού ξεφεύγουν. Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα που οδηγούν σε άλλη κατεύθυνση. Αρχικά, τα Ρόδα δεν έχουν την τάση να κυνηγάνε το EFL Cup, έχουν φανέλα, αλλά δεν καίγονται για τον θεσμό. Μόνος στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Premier League. Είναι στη δεύτερη θέση η ομάδα με 4 νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων, στο -2 από την Μπέρνλι και την οποία αντιμετωπίζει σε τέσσερις μέρες.

Δεν είναι ένα τυχαίο ματς κορυφής, είναι το East Lancashire derby και υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων. Πού χρόνος για ματς στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ; Η Γουέστ Χαμ έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έπεισε με τη Στεάουα αλλά κέρδισε 3-0, ενώ κλάταρε και απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο ντερμπάκι όπου έχασε. Είναι φανερό πως δεν πατάει καλά τελευταία η ομάδα του Μόις.

Το αποψινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία να γυρίσει ο διακόπτης και να αποδείξουν όλοι ότι δεν τρέχει τίποτα. Έτσι και αλλιώς ο Σκωτσέζος παραδοσιακά κυνηγάει αυτές τις διοργανώσεις με τις ομάδες του. Στο 2.07 το combo 1 & under 3,5 στη Stoiximan.

(22:00) Λίβερπουλ - Ντέρμπι: Παραδοσιακή βρετανική μονομαχία και από τα ματς που έχουν λείψει σαφέστατα στη Ντέρμπι, πόσω μάλλον τώρα που βρίσκεται στη League One. Προτεραιότητα σαφώς αποτελεί η άνοδος και βρίσκεται οριακά εκτός ζώνης playoffs, στο -2 από την Μπόλτον, αλλά δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί στο Άνφιλντ κόντρα σ’ έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Η Ντέρμπι έχει θράσος, παίζει ανοιχτά και κυρίως έχει τη φανέλα και για αυτή θα παίξει απόψε.

Στη Λίβερπουλ η νίκη με 2-1 επί της Τότεναμ και το 2-0 επί της Νάπολι σε μια περίοδο που η ομάδα είχε πολλά ups and downs έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όλα κινούνται στους ρυθμούς της ειδησεογραφίας περί πώλησης της ομάδας από τη FSG.

Ο Σαλάχ είναι στα πάνω του, ο Κλοπ στο EFL Cup συνήθως κάνει ροτέισον, αλλά στο Άνφιλντ όταν παίζει βάζει στο ματς και κάποια αστέρια του. Μπορεί να βοηθήσει η Ντέρμπι για τους δικούς της λόγους να μας προσφέρει ένα καλό ματς με φάσεις και γκολ. Στο 2.45 στο Bet Builder της Stoiximan το over 9,5 κόρνερ στον αγώνα σε συνδυασμό με το Over 2,5 τέρματα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ