BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα από την Premier League στο 6.88

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ του Μαρτινέλι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Προβληματίζει η Άστον Βίλα, που δοκιμάζεται απέναντι στην ώριμη -φέτος- Άρσεναλ. Με φόρα η Λίβερπουλ, ντέρμπι υπομονής το Γουέστ Χαμ - Τότεναμ.

(21:30) Άρσεναλ - Άστον Βίλα: Παρουσιάζει μια ασυνήθιστη ωριμότητα για τα δεδομένα της η Άρσεναλ, είναι η μόνη που έχει κάνει το 4Χ4 στην Premier League και στις δύο εξορμήσεις της απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Μπόρνμουθ δεν δέχτηκε γκολ, κάτι που είχαν να πετύχουν από το 1993 στις δύο πρώτες αγωνιστικές της κορυφαίας κατηγορίας. Ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος, η πειθαρχία επίσης, ενώ ο Ζεσούς είναι ο παίκτης βαρόμετρο που δείχνει να παίρνει πάνω του την ομάδα και πως μπορεί να ηγηθεί.

Η Άστον Βίλα δείχνει να πνίγεται στην εσωστρέφεια και ο Στίβεν Τζέραρντ μπαίνει σε μια πιεστική κατάσταση από νωρίς. Στο εντός έδρας με τη Γουέστ Χαμ ήταν καλή για ένα ημίχρονο, αλλά έχασε τελικά 1-0 μετά από γκολ του Φορνάλς στο 74’. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα, καθώς νωρίτερα είχε υποταχθεί από Μπόρνμουθ (2-0) και Κρίσταλ Πάλας (3-1). Το αποψινό ματς είναι ένα καλό τεστ για τις αντοχές της Άρσεναλ, η Βίλα βιώνει όμως πιεστικές καταστάσεις, προβληματίζει και απογοητεύει. Σωστός ο φαβοριτισμός των Λονδρέζων. Στο 1.80 το συνδυαστικό στοίχημα στην Stoiximan 1 & over 1,5.

(21:45) Γουέστ Χαμ - Τότεναμ: Δυνατό λονδρέζικο ντέρμπι. Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει με 3 νίκες και μια ισοπαλία, με το Χ να είναι αυτό απέναντι στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ με 2-2. Κέρδισε τη Φόρεστ στο Νότιγχαμ μετά κόπων και βασάνων σ’ ένα αρκετά ύπουλο ματς, που ο Κέιν έχασε πέναλτι, ενώ προηγήθηκε από το 5’ με τον Άγγλο γκολτζή.

Η Γουέστ Χαμ μετά από την ήττα κόντρα στην Μπράιτον (2-0) αντέδρασε και επέστρεψε στον δρόμο των νικών κερδίζοντας Βίμποργκ στα προκριματικά του Conference League με 3-0 και την Άστον Βίλα με 1-0 για το πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ είναι αποτελεσματική ως τώρα, η Γουέστ Χαμ πήρε σημαντική τόνωση ηθικού μέσα σε μια εβδομάδα και έχει αποδείξει πως είναι πολύ ζόρικη ομάδα. Αναμένεται σε μεγάλη διάρκεια η αναμέτρηση ισορροπημένη και για γερά νεύρα και να κριθεί στα σημεία. Έχει πολύ την ισοπαλία το ματς. Στο 2.15 το Χ στο ημίχρονο στη Stoiximan, έχει λογική και αξία.

(22:00) Λίβερπουλ - Νιούκαστλ: Η Λίβερπουλ ήταν ισοπεδωτική επί της Μπόρνμουθ, τη σκόρπισε 9-0. Η φιλοξενούμενη δεν είναι όμως Κεράσια, ενώ οι Reds δεν έχουν Νούνιες, Κεϊτά, Τιάγκο, Ζότα, μεταξύ άλλων διαθέσιμους. Έχει όμως τον Ντίαζ στα πάνω του. Η φιλοξενούμενη έβγαλε τσαγανό και πείσμα κόντρα στη Γουλβς, δεν άξιζε να χάσει και πήρε το 1-1 σ’ ένα ματς που τελείωσε με 1,93 xG, ενώ δέχτηκε 1,13.

Το Άνφιλντ παραδοσιακά είναι κατηφορικό στα ματς με τους Magpies, ωστόσο έχουν το ταλέντο και το μομέντουμ για να κυνηγήσουν το γκολ, είναι ανώτεροι από την Μπόρνμουθ, ενώ και στα τρία τελευταια ματς κόντρα στη Λίβερπουλ στο Μερσεϊσάιντ σκόραρε. Λογικά χαμηλός ο άσος της Λίβερπουλ με τη φόρα που έρχεται, αλλά οι απουσίες της δεν είναι αδιάφορες, είναι άλλη κλάση η φιλοξενούμενη, θα παίξει χωρίς φόβο, όπως το συνηθίζει. Στο 1.78 το Goal/Goal στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ