BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Το αξίζουν Νιουκάστλ και Άστον Βίλα

Προγνωστικά Αγγλία: Το αξίζουν Νιουκάστλ και Άστον Βίλα
@2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Το BetMarket.gr ποντάρει στην τελευταία αγωνιστική της Premier League και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Σε μια υποθετική ψηφοφορία για την ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη της φετινής Premier League Νιουκάστλ και Τσέλσι θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τις δύο θέσεις. Η πρώτη έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στο Champions League και θέλει να κατακτήσει και την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Η Τσέλσι σίγουρα να ξεχάσει αυτά που συνέβησαν φέτος, που την έφεραν στην 11η θέση του πίνακα! Έπαιζε και μεσοβδόμαδα, δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή την φορά από την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ (είχε προηγηθεί αυτή από την Σίτι) με το βαρύ 4-1 και πλέον το σερί της με τον Λάμπαρντ στον πάγκο της είναι στο 1-1-6 σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Νιουκάστλ έρχεται από το ισόπαλο 1-1 με τη Λέστερ, σε ένα ματς που δημιούργησε σωρεία ευκαιριών (23 τελικές προσπάθειες συνολικά), ενώ η αντίπαλος της είχε μόλις μία. Το σύνολο του Χάουι παίζει σταθερά στα… κόκκινα (4-2-1 το πρόσφατο σερί).

Τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες φαίνονται σαν τη μέρα με τη νύχτα και με τη γενικότερη εικόνα που βγάζει η Τσέλσι με τον Λάμπαρντ κάτω από την τεχνική της ηγεσία, εκτιμούμε πως αν κάνει τα βασικά η Νιουκάστλ θα επιβεβαιώσει το διπλό του 2.35.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άστον Βίλα απέσπασε ηρωικό βαθμό από τη Λίβερπουλ εκτός έδρας (1-1) και πλέον είναι στο χέρι της η υπόθεση Ευρώπη, καθώς αν κερδίσει την αποψινή της αντίπαλο έχει κλειδώσει την επτάδα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπροστά στο κοινό της μετρά έξι διαδοχικές νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό! Η Μπράιτον έρχεται από τη μεσοβδόμαδη ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1), ενώ έχει ήδη… σφραγίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο (5η θέση), οπότε είναι τυπικά αδιάφορη.

Οι γηπεδούχοι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αφού με νίκη δεν θα τους ενδιαφέρει τι γίνεται στα υπόλοιπα γήπεδα. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Μπράιτον, ούτε πρόκειται να χαριστεί, αλλά μακριά από τη βάση της δίνει πατήματα το τελευταίο διάστημα (2-0-3) και η εντός έδρας εικόνα της Άστον Βίλα είναι αν μη τι άλλο εξαιρετική (6-0-0 στην πρόσφατη εξάδα αναμετρήσεων της). Θα πάμε με τον άσο του 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα - Μπράιτον: 1 (απόδοση 2.05), 18:30
  • Τσέλσι - Νιουκάστλ: 2 (απόδοση 2.35), 18:30

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ