BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Το 4.55 στο Χίλσμπορο και ο διπλασιασμός από τη League Two

Ο Γκάρεθ Έινσγουορθ, τεχνικός της Γουίκομ
Ο Γκάρεθ Έινσγουορθ, τεχνικός της Γουίκομ © 2021 TIM IRELAND/ASSOCIATED PRESS

Η αγωνιστική δράση στις 'μικρές' κατηγορίες της Αγγλίας συνεχίζεται με δυνατές αναμετρήσεις σε League One και League Two. Ξεκάθαρο φαβορί στο Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Γουίκομπ, ντέρμπι κορυφής και της... υπομονής το Μπάροου - Λέιτον Όριεντ.

(17:00) Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Γουίκομπ: Για την 11η αγωνιστική της League One η αναμέτρηση στο Χίλσμπορο. Η Σέφιλντ Γουένστνεϊ έχει στόχο την άνοδο τη φετινή σεζόν. Ιδανικά με ένα απευθείας εισιτήριο, διαφορετικά μέσω της ευκαιρίας που προσφέρουν τα playoffs. Φτάνει στο ματς με τη Γουίκομπ από το 2-2 εντός κόντρα στην πρωτοπόρο Ίπσουϊτς. Αποτέλεσμα που της δίνει ψυχολογία, καθώς βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 70' αλλά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Με ρεκόρ 5Ν-2Ι-2Η και γκολ 17-9, οι 'κουκουβάγιες' είναι στην 4η θέση με 17 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή.

Η αστάθεια χαρακτηρίζει την απόδοση της Γουίκομπ στις πρώτες εννιά στροφές του πρωταθλήματος. Μοιάζει ωστόσο πώς εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει το ζητούμενο για φέτος, που δεν είναι άλλο από μια άνετη παραμονή. Πάλεψε στο εκτός έδρας με τη Ντέρμπι αλλά δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 2-1. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος και σε ένα μίνι αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων με απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Μετράει συνολικά 3Ν-2Ι-4Η με γκολ 12-12. Είναι 16η με 11 βαθμούς και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Σέφιλντ συνηθίζει να ανοίγει τα παιχνίδια της εντός έδρας. Και όταν βρίσκει ρυθμό είναι δύσκολο να την κοντράρεις. Σκοράρει με άνεση, όμως τα αμυντικά κενά της στοιχίζουν βαθμούς. Η Γουίκομπ χάνει μέρος της δυναμικής της μακριά από το σπίτι της. Το γεγονός ωστόσο ότι παίζει άναρχα την κάνει επικίνδυνη, όπως στο 3-0 επί της Μπάρνσλεϊ. Πάντως όταν δέχεται πρώτη γκολ συνήθως καταρρέει. Ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους, σε ένα ματς που αναμένεται να έχει υψηλό τέμπο και φάσεις. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 4.55 στη Stoiximan.

(17:00) Μπάροου - Λέιτον: Ντέρμπι κορυφής για την 11η αγωνιστική της League Two στο 'Holker Street Stadium'. Δυνατά έχει ξεκινήσει τη φετινή της προσπάθεια η Μπάροου. Σε βαθμό που να φαντάζει ικανή διεκδικήτρια ενός απευθείας εισιτηρίου για την άνοδο. Πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν και πιο επιθετική φιλοσοφία. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει τέσσερις νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και την ήττα 3-1 στην έδρα της Νορθάμπτον. Μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς ισοπαλία, με ρεκόρ 7Ν-2Ι και συντελεστή τερμάτων στο +6 (15-9).

Η Λέιτον Όριεντ πάει... τραίνο όχι μόνο για την άνοδο αλλά και για τον τίτλο. Σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της σεζόν, φτάνει στο ματς από πέντε σερί νίκες και δίχως να δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία της ματς. Συνολικά έχει πάρει οκτώ τρίποντα και μοναδική της απώλεια βαθμών είναι αυτή στο εκτός έδρας 1-1 με τη Σουίντον! Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση (16) της κατηγορίας και το μικρότερο παθητικό (4). Με 25 βαθμούς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, στο +4 από την 2η Μπάροου.

Κρας τεστ για τους στόχους των δύο ομάδων η αναμέτρηση στο 'Holker Street'. Η Μπάροου παίζει με ενθουσιασμό, δεν φοβάται να ρισκάρει και βγάζει πολλή ένταση στο χορτάρι. Η Λέιτον είναι περισσότερο μεθοδική, κυκλοφορεί τη μπάλα με ασφάλεια και με υπομονή επιβάλλει τα θέλω της στον αγωνιστικό χώρο. Λεπτές οι ισορροπίες του αγώνα, όπως μαρτυρά και το σετ αποδόσεων. Η Μπάροου αναμένεται να βάλει περισσότερη σκοπιμότητα στο παιχνίδι της, η Λέιτον δεν έχει λόγο να βιαστεί ή να ρισκάρει από νωρίς στο ματς. Και το ειδικό στοίχημα να σημειωθούν περισσότερα στο γκολ στο 2ο ημίχρονο του αγώνα σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan έχει την προσοχή μας.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ