TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Θα "χτυπήσει" την ψυχολογία της Γιουνάιτεντ η Νιούκαστλ

Ο Νταν Μπερν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε στον αγώνα Νιούκαστλ - Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League 2023/24
Ο Νταν Μπερν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε στον αγώνα Νιούκαστλ - Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League 2023/24 © 2023 SCOTT HEPPELL/ AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές του 1.94 και του 2.25 από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Το πιο σπουδαίο ματς στο σημερινό πρόγραμμα του Λιγκ Καπ Αγγλίας είναι αναμφισβήτητα το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ, μιλάμε για το ζευγάρι του περσινού τελικού της διοργάνωσης, όπου οι κόκκινοι διάβολοι κατέκτησαν το τρόπαιο μετά την νίκη με 2-0. Αυτή την ώρα το κλίμα στις δύο ομάδες είναι διαφορετικό, οι γηπεδούχοι ψάχνονται, μετρούν ήδη 5 ήττες στο πρωτάθλημα, ο Τεν Χάαγκ νιώθει πίεση, η ομάδα του δεν μπορεί να ισορροπήσει, αδυνατεί να κάνει μια πειστική εμφάνιση, μια μεγάλη νίκη.

Η Νιούκαστλ είναι μια σκληρή ομάδα, στα τελευταία 10 ματς έχει χάσει μόνο από την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα παιχνίδι που αγωνιστικά κυριάρχησε, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρια. Λογικά θα δούμε αλλαγές και από τους δύο προπονητές, ένα φρεσκάρισμα λόγω των πολλών και συνεχόμενων αγώνων, οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποιες απουσίες, αλλά από την άλλη υπάρχει η εύθραυστη ψυχολογία της Γιουνάιτεντ.

Δεν θα φοβηθεί η Ίπσουιτς, έχει επίθεση που... σκοτώνει

Στο Πόρτμαν Ρόουντ η Ίπσουιτς φιλοξενεί τη Φούλαμ, τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, αλλά αυτά τα ματς είναι ειδικών συνθηκών και το κίνητρο πάντα μεγαλύτερο για το αουτσάιντερ. Η Ίπσουιτς στην έδρα της είναι πανίσχυρη, σε 28 ματς στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα (4-3 από τη Λιντς) σκοράρει με μεγάλη άνεση, αυτή την ώρα μαζί με την Λέστερ, είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν στην Τσάμπιονσιπ και έχουν βάλει πλώρη για την Premier League.

Η Φούλαμ χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις στην απόδοσή της, δεν πρόκειται να κινδυνεύσει, ούτε όμως μπορεί να έχει βλέψεις για κάτι ιδιαίτερο στο πρωτάθλημα. Ίσως το Λιγκ Καπ να αποτελεί μια ευκαιρία για διάκριση, ο Μάρκο Σίλβα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην άμυνα, αλλά βρίσκει τις λύσεις σταθερά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ, έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς στο Λιγκ Καπ από πέρυσι, δεν μου προκύπτει από κάπου ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, αρκετά πιο ισορροπημένη ομάδα αυτή του Έντι Χάουι, θα πάμε με το Χ2 & over 1,5.

Η Ίπσουιτς δεν θα φοβηθεί την Φούλαμ, θα κάνει αυτό που ξέρει καλά, θα επιτεθεί από την αρχή, λογικά θα γίνει ένα πολύ ανοιχτό ματς με γκολ και από τους δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίπσουιτς – Φούλαμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.94), 21:45
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.25), 22:15
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ