BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: "Τελικός" για τη Νότιγχαμ στο 2.15

Ο Τάιγουο Αγουονίγι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότιγχαμ και τη Γουέστ Χαμ
Ο Τάιγουο Αγουονίγι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότιγχαμ και τη Γουέστ Χαμ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις κρίσιμες αναμετρήσεις Φούλαμ - Λέστερ και Νότιγχαμ - Σαουθάμπτον από το πρόγραμμα της Premier League.

Πολύ σπουδαία ματς περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League, κυρίως σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής. Στο Λονδίνο, η αδιάφορη βαθμολογικά Φούλαμ υποδέχεται τη Λέστερ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), η οποία ισοβαθμεί με τις Λιντς και Νότιγχαμ, ωστόσο είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη διότι υπερέχει στη διαφορά τερμάτων.

Η Φούλαμ είναι φανερό πως έχει "σβήσει" το τελευταίο δίμηνο και απλά περιμένει το τέλος της σεζόν, αφού το μόνο που κυνηγάει πλέον είναι μία θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Μετά και την ήττα της με 1-0 στο Anfield από τη Λίβερπουλ, συμπλήρωσε επτά ήττες στις εννιά προηγούμενες αγωνιστικές.

Επίσης, ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να στερείται τον πρώτο του σκόρερ, Μίτροβιτς (11 γκολ), ο οποίος εκτίει την έκτη αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού, τόσο ο αρχηγός/στόπερ Ριμ (1 γκολ), όσο και ο κορυφαίος επιθετικός χαφ της ομάδας Αντρέας Περέιρα (4 γκολ, 6 ασίστ).

Στον αντίποδα, η Λέστερ έχει ρεκόρ 1-2-1 σε τέσσερα ματς με τον Ντιν Σμιθ στον πάγκο της. Ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Μάνστσεστερ Σίτι σε αυτό το διάστημα. Στο τελευταίο της παιχνίδι πάντως, με την Έβερτον στο King Power, κλώτσησε μία σπουδαία ευκαιρία για ένα κομβικό τρίποντο. Έφερε τούμπα το 0-1 του 15’ μέχρι το 33’ (2-1), ωστόσο στο 45’ ο Μάντισον έχασε πέναλτι και στο δεύτερο ημίχρονο οι "αλεπούδες" ισοφαρίστηκαν σε 2-2 (54’), σε ένα τρελό ροντέο με xGoals 3,32-3,29.

Για τη Λέστερ η νίκη απόψε είναι μονόδρομος, δεδομένου ότι στις επόμενες δύο αγωνιστικές παίζει με τη φορμαρισμένη Λίβερπουλ και την εξαιρετικά σταθερή Νιούκαστλ. Για αυτόν το λόγο λοιπόν οι μπουκ δίνουν οριακά φαβορί το διπλό, στο 2.50.

Η Λέστερ πάντως, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια της εκτός έδρας (1-2-6) και το χειρότερο δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 19 σερί αγωνιστικές στην Premier League. Οι "αλεπούδες" είναι η μοναδική ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που έχει κρατήσει ούτε ένα clean sheet μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εν ολίγοις, για να μπορέσει η Λέστερ να φύγει νικήτρια από το Λονδίνο απόψε, μάλλον θα πρέπει να πετύχει μίνιμουμ δύο γκολ, αφού αμυντικά παραμένει εντελώς εύθραυστη. Πάνω σε αυτή τη λογική, όποιος πάρει το ρίσκο με το διπλό, μπορεί να επιλέξει και το Over 2,5 για εκτοξεύσει την απόδοση στο 4.00. Πιο συνετή επιλογή το combo Χ2 και Goal/Goal στο 2.30. 8/9 αμφίσκορα μετράει η Λέστερ στις τελευταίες αγωνιστικές, 4/4 με τον Σμιθ στον πάγκο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίγο αργότερα, η Νότιγχαμ υποδέχεται την ουραγό Σαουθάμπτον, ίσως στο ματς της σεζόν για την ομάδα του Στιβ Κούπερ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Το θετικό για τη Φόρεστ είναι πως θα ξέρει τι θα έχουν κάνει νωρίτερα οι άμεσες ανταγωνίστριες, Λέστερ και Έβερτον, που παίζει στο Μπράιτον.

Η Νότιγχαμ, μετά τη μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Μπράιτον, γνώρισε μία δραματική ήττα στο Λονδίνο, από την Μπρέντφορντ με ανατροπή. Μέχρι το 82’ κρατούσε γερά το 0-1, όμως δέχθηκε την ισοφάριση με απευθείας φάουλ και τελικά δεν πήρε ούτε το βαθμό, αφού δέχθηκε το 2-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σίγουρα ήταν ένα ισχυρό πλήγμα στην ψυχολογία, που είχαν πιστέψει ότι θα φύγουν με κέρδος από μία εξ ορισμού δύσκολη έδρα. Επίσης, τραυματίστηκε ο κορυφαίος φορ Τζόνσον (8 γκολ) και υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή του απόψε.

Στις τελευταίες 13 αγωνιστικές, η Νότιγχαμ έχει κάνει μόνο μία νίκη (1-3-9). Με δεδομένο ότι στα επόμενα δύο ματς παίζει με Τσέλσι και Αρσεναλ, η Φόρεστ είναι υποχρεωμένη απόψε να κερδίσει τη σχεδόν καταδικασμένη Σαουθάμπτον. Το θετικό για το σύνολο του Στιβ Κούπερ είναι πως σε τέσσερα παιχνίδια φέτος εντός έδρας, με ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις τελευταίες έξι θέσεις, έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Επίσης, η Νότιγχαμ είχε κερδίσει εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον στον πρώτο γύρο με 1-0.

Οι "άγιοι" είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα εννιά αγωνιστικές (0-3-6), τρέχουν δηλαδή το χειρότερό τους ρεκόρ από το 2018 και είναι το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι θα επιστρέψουν στην Championship έπειτα από 11 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην Premier League.

Στο 2.15 ο άσος της Νότιγχαμ, η οποία έχει μαζέψει τους 24 από τους 30 βαθμούς της μέσα στο City Ground.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Λέστερ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.30), 17:00
  • Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ