BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Τελειώνει τη δουλειά με το 2.18 η Μάντσεστερ Σίτι, ζαλισμένη η Λίβερπουλ

Απογοήτευση των παικτών της Λίβερπουλ μετά την ήττα από τη Ρεάλ | 22 Φεβρουαρίου 2023
Απογοήτευση των παικτών της Λίβερπουλ μετά την ήττα από τη Ρεάλ | 22 Φεβρουαρίου 2023 © 2023 AP PHOTO/JON SUPER

Βραδινή δυάδα αγγλικών επιλογών σε αποδόσεις 2.18 και 3.05.

(Σάββατο, 19:30) Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι: Ύπουλη δοκιμασία για τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα στο Vitality. Από δύο σερί ισοπαλίες οι Πολίτες, μια στο πρωτάθλημα (Νότιγχαμ Φόρεστ) και μια στο Champions League (Λειψία), αμφότερες με 1-1 σκορ. Πέταξε στο καλάθι με τα άχρηστα τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ με 3-1 στο Λονδίνο και το κυνήγι των Κανονιέρηδων καλά κρατεί μετά την απώλεια στο Σίτι Γκράουντ. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα σαφώς, ωστόσο οι Πολίτες θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σώσουν τα εκτός έδρας ματς, διότι στον δρόμο έχει τα θεματάκια της η ομάδα του Πεπ.

Η Μπόρνμουθ πήρε σημαντική ανάσα, καθώς πέρασε από το Μολινό, κέρδισε τη Γουλβς 1-0 και όσο αναπνέει ελπίζει για τη σωτηρία. Δεν έπαιξε μπαλάρα, είχε πλάνο και εκεί έριξε όλη την προσοχή, πώς θα… κλέψει το τρίποντο. Τα κατάφερε χάρη στο γκολ του Ταβερνιέ στο 49’, ο οποίος είναι μάλλον off για το σημερινό με ενοχλήσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχει πολλές μαζεμένες αναμετρήσεις και ο Γκουαρδιόλα φέτος προσπαθεί η ομάδα του να μην παίζει με την ίδια ορμή, για αυτό και εκτός έδρας βλέπουμε και πιο οριακά σκορ πολλές φορές. Ο Χάλαντ έχει σκοράρει δύο γκολ σε εννιά ματς στον δρόμο, ενώ η ίδια η ομάδα έχει βρει δίχτυα 11 φορές στις 11 τελευταίες εξορμήσεις. Στο 2.18 στη Stoiximan το combo 2 & Under 3,5.

(Σάββατο, 21:45) Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ: Ζαλισμένη η Λίβερπουλ, που το πράγμα όσο προχωράμε γίνεται όλο και χειρότερο για τους Ρεντς. Δεν είναι η χρονιά τους, αλλά κόντρα στη Ρεάλ πήγαν να πιστέψουν πως έρχονται καλύτερες μέρες. Προηγήθηκαν 2-0, αλλά τα λάθη στην άμυνα γύρισαν τελείως τούμπα το ματς. Διασυρμός για την ομάδα του Κλοπ και το τελικό σκορ έγραψε 5-2.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά, αλλά έχει χάσει την σπιρτάδα της, μετράει 4 ισοπαλίες στην τελευταία πεντάδα αγώνων και έχει ξεχάσει πώς είναι να κερδίζεις. Είναι πλέον και ψυχολογικό το ζήτημα, οκτώ ματς χωρίς νίκη είναι πολλά. Είναι και εκτός ο πολύτιμος Ζάχα, που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά απέναντι στην ασταθή άμυνα της Λίβερπουλ.

Κοντράρονται ομάδες που είναι απρόβλεπτες, δεν είναι στα καλά τους δεδομένα. Η Λίβερπουλ θέλει να αντιδράσει, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε την ψυχολογική κατάσταση όλων μετά το μεσοβδόμαδο χαστούκι. Είναι ματς που μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ροντέο με τις άμυνες που έχουν αμφότερες. Στο 3.05 το Over 3,5 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ