BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Στο νήμα οι επαναληπτικοί του FA Cup

The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super)
The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Με τρεις επαναληπτικούς αγώνες πέφτει η αυλαία του 3ου γύρου του FA Cup, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Από άποψη μεγέθους ομάδων, ξεχωρίζει το Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας. Εμφανίστηκαν ξανά εξωαγωνιστικά ζητήματα για τα “ζαχαρωτά”, τα οποία έχουν ήδη ένα -10 και κινδυνεύουν με εκ νέου βαθμολογική ποινή, σε μια διαδικασία που ίσως διαρκέσει τρεις μήνες. Αγωνιστικά, η Έβερτον προέρχεται από το θετικό 0-0 κόντρα στην Άστον Βίλα.

Σταθερά άοσμη η εικόνα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία πήρε νίκη-ανάσα στο ντέρμπι με την Μπρέντφορντ (3-1), όμως γκελ ιδιαίτερο στο μάτι δεν κάνει και η σχέση της με τα δίχτυα δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Ματς που γέρνει έντονα προς τα λίγα γκολ, το 0-0 του πρώτου αγώνα τα λέει όλα, στο 1,80 το Under 2,5.

Πιο ενδιαφέρον από ψυχαγωγική άποψη το Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ. Στο 2-2 έκατσε η μπίλια στο α’ ματς, η Μπλάκπουλ αν και αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα, το πάλεψε, προηγήθηκε μάλιστα με δύο γκολ, όμως δεν άντεξε. Σύνολο με εμπειρία σε μεγάλα ραντεβού και αρκετές μονάδες επιπέδου Championship, έχει τις πιθανότητές της εδώ.

Χωρίς έξι διεθνείς, τον Αβονίγι και λογικά και τον Ελάνγκα η Νότιγχαμ, έντονος ο προβληματισμός στις τάξεις της μετά τα προβλήματα με το FFP και πλέον υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών. Έτσι κι αλλιώς, δεν φαίνεται πως βγάζει καμία ιδιαίτερη ζέση για τη διοργάνωση, πρωταρχικός στόχος αποτελεί η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Κλικ στα αριστερά, οι συγκυρίες ευνοούν την κόντρα, στο 1,80 η διπλή ευκαιρία της Μπλάκπουλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, οριακό φαίνεται το Μπρίστολ Ρόβερς – Νόριτς. Τεράστιο φυσικά το δέλεαρ του 4ου γύρου για αμφότερες, καθώς τις περιμένει η Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ”. Φουλ ανταγωνιστικό σύνολο η Μπρίστολ Ρόβερς, ειδικά όταν αντιμετωπίζει μεγαλύτερους αντιπάλους. Εξαιρετική επιθετικά, σοφτ όμως αμυντικά και τα 12 συνεχόμενα G/G σε όλες τις διοργανώσεις τα λένε όλα.

Από αποτέλεσμα ψυχολογίας η Νόριτς στο εκτός έδρας 2-1 επί της Χαλ, παραμένει σε επαφή με τον μίνιμουμ στόχο των πλέι οφ ανόδου και μια μάχη με τη Λίβερπουλ στον επόμενο γύρο δεν θα την αφήσει αδιάφορη. Φαβορί τα πολλά γκολ, στο 1,75 το G/G & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: Under 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ: 1Χ (απόδοση 1.80), 21:45
  • Μπρίστολ Ρόβερς – Νόριτς: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ