ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Στην αντεπίθεση η Μίντλεσμπρο

Middlesbrough's head coach Michael Carrick gestures during the English League Cup semi final second leg soccer match between Chelsea and Middlesbrough at the Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday, Jan. 23, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Middlesbrough's head coach Michael Carrick gestures during the English League Cup semi final second leg soccer match between Chelsea and Middlesbrough at the Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday, Jan. 23, 2024. (AP Photo/Kin Cheung) © 2024 KIN CHEUNG/ASSOCIATED PRESS

Ημέρα μεγάλων ματς σήμερα Κυριακή, αλλά στο στοίχημα συχνά η αξία βρίσκεται σε λιγότερο λαμπερά παιχνίδια.

Μίντλεσμπρο – Σάντερλαντ. Παραδοσιακό ντέρμπι στον βορρά της Αγγλίας, όπου Μίντλεσμπρο, Σάντερλαντ και Νιούκαστλ σχηματίζουν ένα τρίγωνο-φωτιά με μεγάλη αντιπαλότητα. Αλλά ταυτόχρονα και πολύ σημαντικό βαθμολογικά ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο τα playoffs της ανόδου και αυτή τη στιγμή βρίσκονται λίγο έξω από την εξάδα, στο -2 είναι η Σάντερλαντ, στο -5 η Μίντλεσμπρο, αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Συνολικά ως ομάδες, η Μίντλεσμπρο, με τον παλιό άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάικλ Κάρικ στον πάγκο, είναι πιο ποιοτική και δημιουργεί την αίσθηση ότι έχει τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι. Η Μίντλεσμπρο αποπροσανατολίστηκε λίγο με την πορεία της στο League Cup, όπου έφτασε στα ημιτελικά και αποκλείστηκε από την Τσέλσι, αλλά τώρα έρχεται από ένα δεκαήμερο ξεκούρασης και μπορούμε να προβλέψουμε ότι είναι έτοιμη για την αντεπίθεση. Την ίδια ώρα που η Σάντερλαντ φαίνεται κάπως μπερδεμένη, καθώς η βεβιασμένη αλλαγή προπονητή πριν από περίπου ενάμιση μήνα μάλλον χάλασε τις ισορροπίες παρά βοήθησε την ομάδα.

Στο 2,10 ο άσος, ενισχύεται και από την προϊστορία, με τη Μίντλεσμπρο να έχει τέσσερις σερί νίκες στα ντέρμπι στην έδρα της, ενώ στο πρώτο γύρο πέρασε με 4-0 από το Σάντερλαντ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Βιζέλα – Γκιμαράες. Η Γκιμαράες είναι από τις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις στην Πορτογαλία. Πέμπτη στη βαθμολογία, έναν βαθμό πίσω από την Μπράγκα και μέσα στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Προέρχεται βέβαια από ένα κακό αποτέλεσμα, την ήττα με 1-0 από τη Ζιλ Βισέντε σε μια χλωμή εμφάνιση, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη συνολική της πορεία: η Γκιμαράες πριν το ματς με τη Ζιλ Βισέντε έτρεχε σερί 5-2-0 και η προηγούμενη ήττα της ήταν τον Νοέμβριο από την Πόρτο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση η Γκιμαράες έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να ανακάμψει άμεσα τώρα. Η Βιζέλα είναι ουραγός στη βαθμολογία και η εικόνα της δεν επιτρέπει καμία αισιοδοξία. Από τρεις σερί ήττες, όπου δέχτηκε συνολικά 14 γκολ (1-4 από την Μποαβίστα, 2-5 από τη Σπόρτινγκ και 5-0 από την Αρούκα), και γενικότερα στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει εδώ και εννιά ματς. Κι όσο για την έδρα της, είναι ομάδα με τις λιγότερες εντός έδρας νίκες ως τώρα και ρεκόρ 1-3-6.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίντλεσμπρο – Σάντερλαντ: 1 (απόδοση 2.10), 14:00
  • Βιζέλα – Γκιμαράες: 2 (απόδοση 2.20), 17:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ