ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Σερί που υπόσχεται γκολ και 1.92 στο Άστον Γκέιτ

Ο Νάιτζελ Πίρσον στον πάγκο της Γουότφορντ
Ο Νάιτζελ Πίρσον © 2022 MIKE EGERTON/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Μπρίστολ Σίτι φιλοξενεί την Κόβεντρι σε μια αναμέτρηση που υπάρχει ένα σερί το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο. Ποντάρισμα στο 1.92.

Από τονωτική νίκη προέρχεται η Μπρίστολ Σίτι του Νάιτζελ Πίρσον, καθώς στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εντός έδρας τη ζόρικη Μίντλεσμπρο που πάει να χτυπήσει τα playoffs ανόδου. Η ομάδα από το Μπρίστολ έπιασε καλή απόδοση, ήταν καλύτερη του αγώνα και το μόνο που κατάφερε η Μπόρο ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα σε 2-1. Ήταν η πιο ουσιαστική του αγώνα και δικαιολογημένα ήρθε η νίκη. Άμεση αντίδραση από τη Σίτι μετά από την κακή ήττα στην Ουαλία και τη Σουόνσι με 3-1.

Πίσω στις νίκες για την Κόβεντρι, μετά από την ήττα στο Κάρντιφ με 2-0. Κέρδισε 1-0 τη φιλόδοξη και πάντα υπολογίσιμη Μπάρνσλι ύστερα από γκολ στις καθυστερήσεις. Θα μπορούσε να είχε έρθει λιγότερο αγχωτικά το γκολ, αφού ήταν αυτή που έψαξε κυρίως το τέρμα, ειδικά μετά την ανάπαυλα πήρε περισσότερα ρίσκα. Το γκολ άργησε αλλά ήρθε. Η απόσταση από τα playoffs ανόδου είναι στους τρεις βαθμούς, μπορεί να εξαλειφθεί, αλλά υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες μπροστά. Όλοι πάντως κρατούν χαμηλά την μπάλα, αφού η σεζόν πάει καλά και δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Πολλά ups and downs πάντως στον δρόμο και τρέχει στην τελευταία πεντάδα αγώνων 2-1-2 ρεκόρ για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες (21:45 LIVE από το SPORT24) έχουν την τάση να ανοίγουν τα παιχνίδια τους, ενώ προέρχονται από τονωτικές νίκες. Η Μπρίστολ Σίτι είναι πιο χαλαρή πλέον, ενώ η Κόβεντρι το παλεύει για το πρώτο μισό της βαθμολογίας. Έχει πολλά θέματα στην άμυνα η γηπεδούχος, κάνει όμως και φάσεις. Το Over 2,5 μπαίνει στο παιχνίδι, το οποίο το έχει επιβεβαιώσει και στα 12 τελευταία ματς πρωταθλήματος η οικοδέσποινα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρίστολ Σίτι - Κόβεντρι: Over 2,5 (απόδοση 1.92), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ