ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Πτωτικά το διπλό της φορμαρισμένης Τότεναμ

Ο Τζέιμς  Μάντισον στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπέρνλι
Ο Τζέιμς Μάντισον στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπέρνλι © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας με την Τότεναμ για τη 10η αγωνιστική της Premier League.

Η 10η αγωνιστική της Premier League ξεκινάει απόψε με την πρωτοπόρο Τότεναμ να δοκιμάζεται στο Selhurst Park με την Κρίσταλ Πάλας (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η Τότεναμ αναμφίβολα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής. Κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν ότι θα οδηγεί την κούρσα μετά από εννιά στροφές, ούσα μάλιστα αήττητη (7-2-0). Τα "σπιρούνια" πραγματοποιούν το καλύτερό τους ξεκίνημα από τη σεζόν 1960/61 και ο Αγγελος Ποστέκογλου είναι ο πρώτος τεχνικός στην ιστορία της Premier League, που μαζεύει 23 βαθμούς στα πρώτα του εννιά παιχνίδια στην κατηγορία.

Με το δίδυμο Σον-Μάντισον να κάνει ξανά τη διαφορά (σκόραραν αμφότεροι), η Τότεναμ δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα με τη Φούλαμ την περασμένη Δευτέρα. Επικράτησε με 2-0 και πάει σε ένα ακόμη λονδρέζικο ντέρμπι με την ψυχολογία της στα ύψη.

Στον αντίποδα, το ταξίδι της Πάλας στο Νιούκαστλ εξελίχθηκε σε εφιάλτης, αφού έχασε 4-0 με κάτω τα χέρια. Το σκορ ήταν ήδη 3-0 στο ημίχρονο. Είναι φανερό πως η ομάδα του Ρόι Χόντκγσον ζορίζεται πολύ στο γκολ. Στα τελευταία τέσσερα ματς έχει πετύχει μόλις ένα και συνολικά στο πρωτάθλημα έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Συν τοις άλλοις, οι "αετοί" έχουν κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 15 ντέρμπι στο Λονδίνο (2-5-8).

Η Τότεναμ έχει εξαιρετική παράδοση με την Κρίσταλ Πάλας, αφού στα 16 προηγούμενα παιχνίδια τους σε επίπεδο Premier League έχει ρεκόρ 13-2-1! Πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, τα "σπιρούνια" είχαν κερδίσει με 4-0. Το διπλό απολύτως φυσιολογικά υποχώρησε από τα αρχικά 2.00-2.10 στο 1.80, αφού αυτή τη στιγμή η Τότεναμ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Νησί, παίζει εντελώς απελευθερωμένα και έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τους δύο σούπερ σταρ της, τον Μάντισον και τον Σον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: 2 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ