ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Ψάχνουν αντίδραση και οδηγούν στο 1.80

Η έδρα της Φόρεστ Γκριν, New Lawn
Η έδρα της Φόρεστ Γκριν © 2022 JAMES BROOK/ASSOCIATED PRESS

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική στη League One Αγγλίας η Φόρεστ Γκριν φιλοξενεί την ‘Ακρινγκτον σε μια αναμέτρηση που αμφότερες θα ψάξουν αντίδραση. Ποντάρισμα στα γκολ και στο 1.80.

Προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα και να ανατρέψει την κατάσταση η Φόρεστ Γκριν, αλλά η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολλά αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπέρτσνολ και στο αποψινό ματς με την Άκρινγκτον, που αποτελεί εξ αναβολής αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική της League One, θα πάει με αλλαγές. Θέλοντας και μη, αφού θα κάνει δοκιμές, ενώ έχει και αρκετούς τραυματισμούς.

Δεν έπεισε κόντρα στη Σρούσμπερι, έχασε εύκολα με 2-0 δίχως να πιάσει υψηλή απόδοση, ενώ λίγες ήταν καλές στιγμές της στο χορτάρι. Σε κακό timing τα γκολ, αφού μπήκε νωθρά και κυνηγούσε το σκορ από το 10’ ενώ με την έναρξη του β’ (48’) δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Το έψαξε το τέρμα από εκεί και πέρα, δίχως επιτυχία. Προτελευταία (23η) μετά από έξι ματς με 4 βαθμούς συγκομιδή και στο -3 από τη σωτηρία με ματς λιγότερο.

Μια από τα ίδια και για την Άκρινγκτον που ξέρει σαφώς καλύτερα την κατηγορία, αλλά εδώ και τέσσερα ματς δεν κερδίζει τρέχοντας ρεκόρ 0-3-1. Εντός προγράμματος και ας ήταν εντός η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Ίπσουιτς με 2-0. Παρουσίασε φιλότιμη προσπάθεια, αξιόλογο πρόσωπο, το πάλεψε αρκετά, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά λύγισε στο τέλος από την πρωτοπόρο και δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Στη 18η θέση μετά από 6 ματς με επτά βαθμούς

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι ικανή για καλύτερα πράγματα η Φόρεστ, αλλά δεν τη βοηθάνε οι τραυματισμοί, ενώ απόψε θα γίνουν κάμποσες αλλαγές, ώστε να αντιδράσει η ομάδα. Η Άκρινγκτον είναι σκληρή ομάδα, θα μπει και αυτή με τον ίδιο στόχο στο ματς. Ήταν φιλότιμη κόντρα στην Ίπσουιτς και μπορεί να τη γεμίσει αυτοπεποίθηση η απόδοση αυτή παρά την ήττα. Αμυντικά ασταθείς και οι δύο, ενώ η Φόρεστ προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Τα 4/6 φετινά ματς πρωταθλήματος έληξαν Over 2,5. Στο 1.80 το over 2,5 μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φόρεστ Γκριν - Άκρινγκτον: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ