BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Παίζουν τα ρέστα τους Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουέστ Μπρομ

Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ στο FA Cup
Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ στο FA Cup 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Championship κλείνει μ’ ένα άκρως δυνατό σταύρωμα στο Σίτι Γκράουντ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί τη Γουέστ Μπρομ, ενώ η μάχη για την άνοδο μαίνεται. Ποντάρισμα στο 1.82.

Άκρως ενδιαφέρον σταύρωμα περιλαμβάνει το βραδινό μενού. Για την 43η αγωνιστική της Championship η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί στο Σίτι Γκράουντ τη Γουέστ Μπρομ (22:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ). Αμφότερες δίνουν μάχη για τη συμμετοχή στα playoffs ανόδου.

Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να διαθέτει από τα πιο ποιοτικά σύνολα της Championship και να εκκίνησε τη σεζόν με άλλες βλέψεις και φιλοδοξίες, ωστόσο οι διάφοροι πειραματισμοί έφεραν την κάτω βόλτα. Πλέον η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ καλείται να σώσει τη χρονιά. Βρίσκεται στην 11η θέση και στο -5 από την εξάδα που οδηγεί στα playoffs ανόδου. Διαθέτει το ταλέντο και την εμπειρία ώστε να διατηρηθεί στο κόλπο, αρκεί να αφήσει στην άκρη τα πολλά ups and downs. Οι ελπίδες είναι κυρίως μαθηματικές και αναπτερώθηκαν μετά το 2-1 με την Μπλάκπουλ το οποίο προέκυψε στις καθυστερήσεις σ’ ένα αρκετά μοιρασμένο ματς. Συγκρατημένα αισιόδοξος παραμένει ο μπαρουτοκαπνισμένος από τέτοιες καταστάσεις ο Στιβ Μπρους. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό ζήτημα.

Έχασε το εξάποντο στο Λούτον η Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπόρεσε να κάνει την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, έπεσε, παρέμεινε στα playoffs, αλλά το 1-0 με βάση την εμφάνιση και όσα κυνήγησε προκαλεί προβληματισμό. Ψύχραιμος ο Κούπερ, παραμένει συγκεντρωμένος, αυτό ζήτησε και από τους παίκτες του ώστε να αντιδράσουν απόψε. Εκτός ο καλός μπακ Λόου και στόπερ Κουκ. Πρόβλημα με τον βασικό στόπερ ΜακΚένα και για τον γκολτζή Ντέιβις. Πολύ δύσκολα θα προλάβουν και οι δύο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γουέστ Μπρομ είναι πιο έμπειρη ομάδα, ξέρει από do or die ματς, όπως και ο Μπρους. Δεν είναι κανένας χθεσινός. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει πρόβλημα στην άμυνα, καλές απουσίες και για άλλη μια φορά ομάδα του Κούπερ έχει θέματα ανασταλτικά. Η νίκη είναι επιτακτική και για τους δύο. Κανέναν δεν τον παίρνει να χάσει απόψε.

Η Γουέστ Μπρομ είναι πολύ πιο ποιοτική επιθετικά, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ στο Σίτι Γκράουντ είναι αξιόπιστη στο σκοράρισμα. Βέβαια, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει μετά από την απώλεια του εξάποντου στο Λούτον. Μπορεί να πάει παντού η μπίλια. Από τα πιθανά Goal/Goal της ημέρας. Ok οι τιμές για το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Μπρομ: Goal/Goal (απόδοση 1.82), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ