XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 5.00

Wolverhampton Wanderers' Hwang Hee-chan, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield in Liverpool, England Saturday, Jan. 7, 2023 (AP Photo/Jon Super)
Wolverhampton Wanderers' Hwang Hee-chan, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield in Liverpool, England Saturday, Jan. 7, 2023 (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO / RUI VIEIRA

Πρώτη εμβόλιμη φέτος στην Premier League και το μενού της Τρίτης ξεκινάει με δύο παιχνίδια που δημιουργούν προϋποθέσεις προκειμένου να ψάξουμε ειδικά στοιχήματα.

Η Άρσεναλ συνεχίζει στην κορυφή και μάλιστα αύξησε έστω και οριακά της διαφορά της, πηγαίνοντας την στο +2. Με πέντε σερί νίκες σε Premier League και Champions League, είναι το προφανές φαβορί κόντρα στη νεοφώτιστη Λούτον, η οποία παρά το φιλότιμο της, υπολείπεται σαφώς σε ποιότητα. Το διπλό είναι σωστά το φαβορί στο 1,25.

Ναι μεν κατώτερη αλλά όχι και λιγόψυχη ομάδα η Λούτον, ειδικά στο γήπεδό της έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι ως τώρα και θα το παλέψει. Η Αρσεναλ έχει δεχτεί 11 γκολ με xGA όμως 13.79, πράγμα που σημαίνει ότι αμυντικά δίνει κάποια περισσότερα δικαιώματα από εκείνο που εμφανίζουν οι αριθμοί τους. Οπότε το Goal/Goal είναι ένα ενδεχόμενο που μετράει καλές πιθανότητες.

Τέλος, κοιτάμε και στην αγορά των καρτών. Η Άρσεναλ αποτελεί την πιο… ήσυχη ομάδα στην κατηγορία, μετρώντας μόνο 18 κίτρινες μέχρι στιγμής, 1.29 ανά αγώνα. Με κυρίαρχο ρόλο, επιθετικό, στο αποψινό, δύσκολα θα ξεφύγει από αυτά τα στάνταρ της.

Καταλήγουμε λοιπόν στο Bet Builder με 2 & Goal/Goal μαζί με το να δεχτεί η Άρσεναλ under 1,5 κάρτα. σε απόδοση 5,00.

Σημαντικό και το Γουλβς – Μπέρνλι. Πιο επιθετική η Γουλβς εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκει δίχτυα σε 14 σερί σε όλες τις διοργανώσεις, παράλληλα δέχεται και η ίδια στα 13/15 πιο πρόσφατα. Και στην περίπτωση της μιλάμε για μια ομάδα που ενώ έχει 25 γκολ παθητικό, τα xGA της είναι 27.89.

Καταλήγουμε λοιπόν στο Bet Builder με Over 2,5 γκολ, Over 5,5 κάρτες και το να δεχτεί κάθε ομάδα από 2+ κάρτες, σε απόδοση 2,95. Η Μπέρνλι διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 32 γκολ παθητικό, όμως σκοράρει και στα τρία τελευταία, μάλιστα το Σάββατο βρήκε 5 φορές δίχτυα. Δεδομένο που δίνει πόντους στην επιλογή του Goal/Goal.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εξαιρετική η σεζόν του Χουάνγκ στη Γουλβς. Ο Κορεάτης φορ μετράει ήδη 7 γκολ σε έντεκα εμφανίσεις σαν βασικός, διπλάσια ήδη από τα περσινά του (3). Μακράν η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου για τους “λύκους”, θα αποτελέσει την επιλογή μας για anytime scorer.

Κρατάμε λοιπόν το Goal/Goal σε συνδυασμό με το anytime του Χουάνγκ και παίρνουμε την απόδοση του

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Μπέρνλι: Goal/Goal & να σκοράρει ο Χουάνγκ (απόδοση 5.00), 22:15
  • Λούτον - Άρσεναλ:2 & Goal/Goal & Άρσεναλ under 1,5 κάρτα (απόδοση 5.00), 22:15
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ