BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Παιχνίδι με άσους και γκολ στην Premier League

Arsenal's Martin Odegaard celebrates after scoring his side's fifth goal during the Champions League Group B soccer match between Arsenal and Lens, at Emirates stadium, in London, Wednesday, Nov. 29, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Έντεγκαρντ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Δεκέμβριος, ο κατ’ εξοχήν μήνας όπου το ποδόσφαιρο στην Αγγλία παίρνει φωτιά, μπαίνουμε σε ένα μήνα φουλ δράσης που έχει φυσικά και πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Άρσεναλ στην Premier League. Αρχικά πάτησε για πρώτη φορά στη σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας, βγάζοντας εκτός της επιθετικής της πολυφωνίας και ποδοσφαιρικό κυνισμό. Μεσοβδόμαδα έκανε πλάκα στη Λανς με το σαρωτικό 6-0 και έκοψε ήδη πρώτη το νήμα στον όμιλο του Champions League.

Απάτητο το Έμιρεϊτς

Επιπρόσθετα χτίζει ολοένα και πολύ μεγαλύτερο σερί στην έδρα της, αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γουλβς από τότε που την ανέλαβε ο Ο΄ Νιλ παίζει με πολύ περισσότερο θάρρος και επιθετικότητα. Πλέον, σκοράρει σε 12 διαδοχικά (τα περισσότερα από το 2019), αλλά έχει κρατήσει μόνο μια φορά το μηδέν πίσω σε 23 εκτός.

Ξεκάθαρο φαβορί φυσικά ο άσος της που κυμαίνεται στο 1,30, ψηλώνει στο 1,85 σε combo με το Over 2,5.

Η μάχη του άγχους

Σε αγώνα επιβίωσης φέρνει το Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δυο ομάδες που βρίσκονται στην ουρά και είναι ξεκάθαρο πως θα πολεμήσουν όσο μπορούν για τη φετινή τους παραμονή. Η Μπέρνλι κινδυνεύει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της κατηγορίας που χάνει τα πρώτα οκτώ εντός έδρας μιας σεζόν.

Την ίδια ώρα, έχει δεχτεί 32 γκολ φέτος, τα 22 εξ αυτών είναι εντός έδρας. Όχι πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τα πάει καλύτερα βέβαια. Δέχτηκε 2+ γκολ στα 10/12 προηγούμενα και έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (34 γκολ). Η Μπέρνλι του 0-0-7 στο γήπεδο της και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του 0-1-5 εκτός έδρας, σε ένα σταύρωμα όπου αμφότερες δεν βλέπουν κάτι λιγότερο από νίκη και στο οποίο προμηνύονται ρίσκα από αμφότερες.

Η κακή τους εικόνα και η ανάγκη για τρίποντο, κάνουν ελκυστικό το G/G στο 1,95.

Υπάρχει φαβορί στο Νιούκαστλ

Το βράδυ φυσικά υπάρχει και το μεγάλο ματς της ημέρας, το Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Νιούκαστλ έχει μάθει πια τη διαχείριση του διπλού φετινού ταμπλό και με το βάθος των επιλογών της, καλύπτει ως τώρα επαρκώς τις όντως σημαντικές απουσίες της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Την ίδια ώρα, οι δυο εμφανίσεις μετά τη διακοπή (Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν) ήταν άκρως ενθαρρυντικές. Βάσει xGoals θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να είναι στην 4η θέση της κατηγορίας και όχι 7η, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τώρα έχει σκοράρει 18 γκολ στο γήπεδό της, δύο περισσότερα από όσα συνολικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός και εκτός έδρας μαζί.

Αγχωμένη και αμυντικά λίγη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδειξε και κόντρα στη Γαλατασαράι το πόσο τρωτή είναι αμυντικά, αλλά και το πόσο δύσκολα διαχειρίζεται φέτος τα μεγάλα παιχνίδια, ακόμη κι όταν παίρνει προβάδισμα. Μπορεί στην Premier League να μετράει 5 νίκες σε έξι ματς, όμως οι 4 ήταν στο γκολ και με τα χίλια ζόρια απέναντι σε ομάδες εκτός Big-6. Ακόμη δε και στο 3-0 με την Έβερτον, το πρώτο της ημίχρονο ήταν επιεικώς προβληματικό. Μια μέρα πιο επιβαρυμένη από την αντίπαλό της και με ψυχολογία που δεν βρίσκεται στα καλύτερα αφού συν τοις άλλοις κινδυνεύει σοβαρότατα να μείνει εκτός Champions League.

Όλο αυτό το κάδρο δίνει πάσα στο να κοιτάξουμε τον άσο του 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ – Γουλβς: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1,85), 17:00
  • Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 17:00
  • Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ