ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Παιχνίδι χωρίς άγχος και πίεση στο Μπράιτον

Προγνωστικά Αγγλία: Παιχνίδι χωρίς άγχος και πίεση στο Μπράιτον
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπράιτον κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, για την Premier League.

Η Μπράιτον υποδέχεται απόψε τη Μάντσεστερ Σίτι σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Premier League, χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), δεδομένου ότι οι "πολίτες" κατέκτησαν το πρωτάθλημα από το περασμένο Σάββατο, μετά την ήττα της Άρσεναλ στο Νότιγχαμ και αντίστοιχα οι "γλάροι" εξασφάλισαν πρακτικά την πρώτη ευρωπαϊκή έξοδο της ιστορίας τους, μετά το 3-1 επί της Σαουθάμπτον, την Κυριακή.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι βρίσκεται στην έκτη θέση. Στο +4 από την όγδοη Τότεναμ και στο +3 από την έβδομη Αστον Βίλα, που έχουν ένα ματς περισσότερο. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι την ερχόμενη σεζόν θα συμμετέχει στους ομίλους του Europa League.

Ακόμη και δύο ήττες να υποστεί στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με τη Σίτι και τη Βίλα, έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους "χωριάτες" (+20 έναντι +4), επομένως θα έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι η Μπράιτον θα υποδεχθεί απόψε τους πρωταθλητές Αγγλίας χωρίς κανένα άγχος και πίεση, με στόχο να πετύχει μία λαμπερή νίκη γοήτρου, απέναντι στην κατά γενική ομολογία κορυφαία ομάδα της Ευρώπης φέτος.

Από την άλλη, η Σίτι πανηγύρισε την Κυριακή την κατάκτηση της Premier League. Μετά το επαγγελματικό 1-0 επί της Τσέλσι, όπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε σαρωτικό ροτέισον, με εννιά αλλαγές στην 11αδα, ακολούθησε η απονομή του τροπαίου.

Δεν αποκλείεται, ο Καταλανός τεχνικός να χρησιμοποιήσει ξανά εναλλακτική σύνθεση απόψε, με πιτσιρικάδες όπως ο Γκόμες, ο Πάλμερ και ο Λιούις. Αυτό αποτυπώνεται και στο σετ αποδόσεων, όπου το διπλό από τα αρχικά 1.85 έχει φτάσει στο 2.10 κατά μέσο όρο. Φυσικά, αν για το σύνολο του Πεπ το συγκεκριμένο ματς ήταν σημαντικό, οι αποδόσεις στο διπλό δεν θα ξεπερνούσαν το 1.50-1.60.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ωστόσο, η προσοχή της Σίτι στρέφεται πλέον κυρίως στον τελικό του FA Cup, στις 3 Ιουνίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον τελικό του Champions League, στις 10 Ιουνίου με την Ιντερ. Εφόσον η Σίτι κερδίσει αυτά τα δύο παιχνίδια θα φτάσει σε ένα ιστορικό τρεμπλ, το πρώτο από αγγλική ομάδα μετά από εκείνο της Γιουνάιτεντ το 1999!

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα, οι "πολίτες" χρειάζονται άλλους τρεις βαθμούς για να φτάσουν τους 90 για τέταρτη φορά στην ιστορία τους. Μετρούν 12 διαδοχικές νίκες στην Premier League μετά το 1-1 στο Νότιγχαμ, στις 18 Φεβρουαρίου, εντούτοις σε επτά ματς εκτός έδρας φέτος, κόντρα σε ομάδες από το πρώτο μισό της βαθμολογίας, έχουν ρεκόρ 2-2-3.

Στη λογική ότι δεν υπάρχει πίεση, αναμένεται ένα ανοιχτό και ευχάριστο ματς, επομένως δεν προξενεί εντύπωση ότι το Over 2,5 δεν φτάνει ούτε στο 1.60. Στοιχηματικά βέβαια, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το anytime του Χούλιαν Άλβαρες, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ επί της Τσέλσι, ενώ είχε σκοράρει και στον θρίαμβο με 4-0 επί της Ρεάλ. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει πετύχει φέτος 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και αναμένεται ξανά βασικός απόψε. Στο 2.95 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Άλβαρες και να λήξει το ματς στο Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι: Αλβαρες Anytime & Over 2,5 (απόδοση 2.95), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ