ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Μιλάει ο "νόμος" του City Ground για το 1.95

Ο Τάιγουο Αγουονίγι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότιγχαμ και τη Γουέστ Χαμ
Ο Τάιγουο Αγουονίγι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότιγχαμ και τη Γουέστ Χαμ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Premier League.

Με την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανοίγει απόψε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Premier League (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ήττα, επομένως θα ψάξουν απόψε τους πρώτους τους βαθμούς στη νέα σεζόν.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Premier League, αφού έχασε στην πρεμιέρα, μέσα στο Bramall Lane με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Το ανησυχητικό βέβαια δεν είναι τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση, καθώς οι "λεπίδες" τέλειωσαν το ματς με 33% κατοχή, μόλις μία τελική στο στόχο και xGoals 0,42-2,28! Είναι χαρακτηριστικό ότι επέτρεψαν στους Λονδρέζους να κάνουν συνολικά 24 τελικές.

Ο Πολ Χεκινγκμπότομ, από τα νέα αποκτήματα της ομάδας του, χρησιμοποίησε βασικό μόνο τον 20χρονο φορ Τραορέ (Χάκεν). Για απόψε πάντως, θα έχει ακόμη δύο νέα πρόσωπα στη διάθεσή του, τους χαφ Γκουστάβο Χάμερ (Κόβεντρι) και Τομ Ντέιβις (Εβερτον).

Στον αντίποδα, η Νότιγχαμ γνώρισε μία μάλλον φυσιολογική ήττα με 2-1 στο Λονδίνο από την Άρσεναλ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η στάση της ήταν καθολικά παθητική και μοιραία βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 32'. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε ότι η Αρσεναλ τράβηξε το πόδι από το γκάζι και έφτασε στο τέλος σε σημείο να διεκδικεί το βαθμό, αφού μείωσε στο 82'.

Σκόρερ ήταν ο συνήθης ύποπτος, Τάιβο Αβονίγι, που πέρασε ως αλλαγή στο 71', ενώ την ασίστ έκανε ο νεοφερμένος Αντονι Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), που μπήκε αλλαγή στο 80'. Και οι δύο διεκδικούν θέση βασικού στο αποψινό ματς. Στην πρεμιέρα, ο Στιβ Κούπερ ξεκίνησε από τα νέα αποκτήματα τον γκολκίπερ Τέρνερ (Αρσεναλ) και τον μπακ Αϊνα (Τορίνο).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Νότιγχαμ αν κερδίσει απόψε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της στην Premier League με τέσσερις διαδοχικές νίκες στο City Ground. Πέρυσι, το 79% των πόντων που μάζεψε ήρθαν εντός έδρας. Από την άλλη, η Σέφιλντ στις 33 προηγούμενες σεζόν μέτρησε μόλις δύο νίκες στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της.

Γενικά, η Φόρεστ έχει θετική παράδοση όταν υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με ρεκόρ 7-5-1 σε επίπεδο πρωταθλήματος στις τελευταίες 13 συναντήσεις τους.

Για το σύνολο του Στιβ Κούπερ το αποψινό ματς είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, διότι καπάκι ακολουθούν τα πολύ δύσκολα παιχνίδια στο Old Trafford με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο Stamford Bridge με την Τσέλσι. Εν ολίγοις, αν η Νότιγχαμ δεν κερδίσει τη Σέφιλντ, μπορεί να φτάσει χωρίς νίκη μέχρι την 5η αγωνιστική, όταν δηλαδή θα φιλοξενήσει την Μπέρνλι. Και όλα αυτά, ενώ στην έκτη στροφή έχει νέο... Γολγοθά αφού θα πάει να παίξει στο Μάντσεστερ με την πρωταθλήτρια Σίτι.

Από τη μία λοιπόν, η επιβεβλημένη ανάγκη της Νότιγχαμ να εκμεταλλευτεί την ισχυρή της έδρας και από την άλλη η επιεικώς μέτρια εικόνα της Σέφιλντ στην πρεμιέρα, οδήγησαν λογικά στο σορτάρισμα του άσου, από τα αρχικά 2.20-2.25 στο 1.90-1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 (απόδοση 1.95), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ