XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Μεγάλο το 4.35 του Φερνάντες, για το απόλυτο η Σίτι

Ο Ένζο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Γουίμπλεντον για το Λιγκ Καπ.
Ο Ένζο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Γουίμπλεντον για το Λιγκ Καπ. © 2023 KING CHEUNG/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Τσέλσι - Νότιγχαμ και Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της Premier League. Στο Λονδίνο η Τσέλσι υποδέχεται τη Νότιγχαμ σε μία αναμέτρηση όπου είναι το καθαρό φαβορί σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 1.40 (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έκανε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, την προηγούμενη εβδομάδα, κερδίζοντας εύκολα στο Stamford Bridge τη νεοφώτιστη Λούτον με 3-0. Αυτή η νίκη έβαλε στοπ σε ένα αρνητικό σερί οκτώ αγώνων εντός έδρας. Επίσης ήταν το πρώτο clean sheet της Τσέλσι μετά από 12 αποτυχημένες προσπάθειες.

Στον αντίποδα, η Νότιγχαμ, από τότε που επέστρεψε στην Premier League, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 21 παιχνίδια της εκτός έδρας. Ήταν πάντως μαχητική στο Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ. Προηγήθηκε με 0-2 στο 5' και πήγε να κάνει μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Τελικά, οι "κόκκινοι διάβολοι" το γύρισαν σε 3-2 (17', 52', 76' πέναλτι), εκμεταλλευόμενοι και το γεγινός ότι η Φόρεστ έμεινε με δέκα παίκτες στο 67'.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πάντως, έστειλε το μήνυμα ότι φέτος θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και εκτός έδρας. Άλλωστε, η Νότιγχαμ σκοράρει 10 σερί παιχνίδια σε επίπεδο Premier League, έχοντας πετύχει συνολικά 19 γκολ.

Προφανώς, ο άσος δεν έχει την παραμικρή αξία στις αποδόσεις που κυκλοφορούν. Ας μην ξεχνάμε, ότι τον περασμένο Μάιο, η Νότιγχαμ είχε πάρει στην ίδια έδρα ισοπαλία 2-2.

Στοιχηματικά, έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον το anytime του Έντσο Φερνάντες. Ο Ποκετίνο έχει αναθέσει στον συμπατριώτη του όλες τις στατικές μπάλες και ο Φερνάντες αναμένεται φέτος να αναδειχθεί σε ηγετική μορφή της Τσέλσι. Με την προσθήκη άλλωστε και του Καϊσέδο, ο Αργεντινός χαφ έχει αναλάβει πολύ περισσότερες ευθύνες στο επιθετικό κομμάτι και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες πάσες στην κατηγορία, στο τελευταίο τρίτο.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, όμως αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Ο Φερνάντες έχει επτά τελικές και 1,25 xGoals (είχε χάσει πέναλτι με τη Γουέστ Χαμ), ενώ στο μεσοβδόμαδο ματς για το Λιγκ Καπ με τη Γουίμπλεντον, μπήκε αλλαγή στο 65' και χάρισε τη νίκη στην Τσέλσι, με γκολ στο 72'. Μεγάλο αν μη τι άλλο το 4,35 για το anytime του, δεδομένου ότι μιλάμε για τον παίκτη που εκτελεί όλα τα φάουλ και τα πέναλτι για την Τσέλσι.

14 σερί νίκες η Σίτι κόντρα στη Φούλαμ

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Φούλαμ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) με στόχο ασφαλώς να κάνει το 4x4 για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016/17. Η ομάδα του Πεπ φλέρταρε με την γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 85'. Παρόλα αυτά, οι "πολίτες" χρειάστηκαν μόλις 270 δευτερόλεπτα για να ανακτήσουν του προβάδισμα με τον Ρόντρι και να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Η Σίτι είναι πραγματικά μία δύναμη της φύσης και εκεί που οι διώκτες της πιστεύουν ότι θα δώσει δικαιώματα, πετώντας βαθμούς κόντρα σε μία νεοφώτιστη, τους αφήνει τελικά με την όρεξη...

Το σύνολο του Πεπ μετράει 17 σερί νίκες εντός έδρας μέσα στο 2023 για όλες τις διοργανώσεις με γκολ 55-7. Επίσης, έχει κερδίσει τα 34 από τα τελευταία 36 ματς στο Etihad.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ έρχεται από τον σπουδαίο βαθμό στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Αρσεναλ, μέσα στο Emirates. Παρότι δέχθηκε την ανατροπή μέσα σε ένα δίλεπτο (70'-72') και έμεινε με δέκα παίκτες στο 83', κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 87' και να πάρει μία ισοπαλία ψυχολογίας. Ακολούθησε και η πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Τότεναμ στα πέναλτι, σε ένα ματς βέβαια που ο Μάρκο Σίλβα έκανε ροτέισον.

Τώρα η Φούλαμ πάει στο Μάντσεστερ και σε μία έδρα, που έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στις τελευταίες εννιά επισκέψεις της εκεί (2-27). Γενικά, οι Λονδρέζοι μετρούν 14 διαδοχικές ήττες κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και είναι δίχως νίκη εναντίον της εδώ και 20 ματς.

Ο άσος είναι η προφανής επιλογή και μπορεί να ανέβει στο 1.85 με No/Goal. Η Σίτι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει μακράν τα λιγότερα xGoals κατά. 0,31 με την Μπέρνλι, 0,26 με τη Νιούκαστλ και 0,76 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Νότιγχαμ: Φερνάντες Anytime (απόδοση 4.35), 17:00
  • Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ: 1 & No/Goal (απόδοση 1.85), 17:00
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ