ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Με την ορμή του City Ground η Νότιγχαμ

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ
Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Νότιγχαμ με τη Λιντς για την Premier League.

Η Νότιγχαμ ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο συγκριτικά με τις τρεις ουραγούς. Η δουλειά που έχει κάνει ο Στιβ Κούπερ είναι εκπληκτική, δεδομένου ότι είχε να διαχειριστεί ένα σχεδόν ολοκαίνουριο ρόστερ συγκριτικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά και την προσθήκη του ελεύθερου Αντρέ Αγιού, στις 2 Φεβρουαρίου, η Φόρεστ έφτασε τις 29 μεταγραφές από τη στιγμή που ανέβηκε στην Premier League, τον περασμένο Μάιο! Ο Κούπερ κατάφερε να μοντάρει την ομάδα σε χρόνο dt και μετά από ένα λογικό διάστημα προσαρμογής στη μεγάλη κατηγορία, η Νότιγχαμ άρχισε να αβγατίζει τους βαθμούς της με σταθερή πρόοδο.

Στα τελευταία δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, οι νεοφώτιστοι έχουν υποστεί μόλις δύο ήττες, ενώ μέσα στο 2023 έχουν μαζέψει οκτώ βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) κόντρα σε Τσέλσι, Σαουθάμπτον, Λέστερ και Μπόρνμουθ.

Παρότι, τα προβλήματα των απουσιών είναι αρκετά, αφού λείπουν παίκτες όπως ο φορ Αβονίγι (4 γκολ), ο πολύτιμος γκολκίπερ Χέντερσον, οι σημαντικοί μεσοεπιθετικοί Λίνγκαρντ και Γκιμπς-Γουάιτ (4 ασίστ), αλλά και οι χαφ Γέιτς, Κουγιατέ, η Νότιγχαμ έχει πλέον το βάθος να ανταπεξέλθει.

Στο αποψινό ματς με τη Λιντς για παράδειγμα (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), θα ξεκινήσει για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια ο πολύπειρος τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τους και οι επίσης νεοφερμένοι Σέλβι, Φελίπε και Αγιού. Από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχουν ήδη μπει στο ροτέισον ο επιτελικός χαφ Γκουστάβο Σκάρπα, ο αμυντικός χαφ Ντανίλο και ο φορ Γουντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στη Λιντς, ενισχύθηκε με τον δανεισμό του Γουέστον ΜακΚένι από τη Γιουβέντους. Επίσης, αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά σήμερα στην Premier League ο 20χρονος φορ Ζεορζίνιο Ρουτέρ, που αποκτήθηκε με 28 εκατομμύρια ευρώ από τη Χοφενχάιμ, ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου.

Στα αρνητικά για τον Τζέσι Μαρς ο σοβαρός τραυματισμός του φορ Ροντρίγκο (10 γκολ), που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Επίσης, ο Αμερικανός τεχνικός θα στερηθεί στο σημερινό ματς τον βασικότατο στόπερ Κοχ.

Η Λιντς είναι έχει κερδίσει μόλις δύο από τα τελευταία 16 παιχνίδια της στην Premier League και είναι μάλλον λογικό ότι προσφέρεται σε τιμές οριακού αουτσάιντερ μέσα στο City Ground, δεδομένου μάλιστα ότι βρίσκεται στο -3 από τη Νότιγχαμ. Η τελευταία της νίκη ήρθε στις 5 Νοεμβρίου επί της Μπόρνμουθ, πριν δηλαδή το Μουντιάλ. Μετά την επανέναρξη η Λιντς έχει ρεκόρ 0-3-3 και προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Μπρέντφορντ, σε ένα ματς που ήταν παντελώς ακίνδυνη. Τέλειωσε το 90λεπτο με μόλις δύο τελικές μέσα από την περιοχή και xGoals 0,37-0,17!

Η Νότιγχαμ παίζει με άλλον αέρα στην ατμοσφαιρική της έδρα και είναι αήττητη στα τελευταία έξι ματς (3-3-0) μπροστά στο κοινό της. Σε αυτό το διάστημα κέρδισε τη Λίβερπουλ, την Κρίσταλ Πάλας και τη Λέστερ, ενώ θα μπορούσε να είχε κερδίσει και την Τσέλσι. Το εντυπωσιακό είναι πως η Φόρεστ έχει ανοίξει το σκορ στα οκτώ από τα δέκα παιχνίδια της μέσα στο City Ground, δείγμα της ορμής που παίρνει από το φανατικό κοινό της. Το ενδεχόμενο να κάνει και απόψε το ίδιο, προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Λιντς: Πρώτο γκολ αγώνα η Νότιγχαμ (απόδοση 2.03), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ