ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Με τη δύναμη του Hawthorns η Γουέστ Μπρομ

Προγνωστικά Αγγλία: Με τη δύναμη του Hawthorns η Γουέστ Μπρομ
@2022 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Αγγλική δυάδα τριπλασιασμού από την Τσάμπιονσιπ. Αήττητη 11 σερί ματς εντός έδρας η Γουέστ Μπρομ. Σε απόσταση βολής από την εξάδα η Πρέστον.

Πλήρης αγωνιστική απόψε στην Τσάμπιονσιπ με πολύ ενδιαφέροντα ματς για τη μάχη των playoffs και της παραμονής. Ένα από τα αυτά είναι το Γουέστ Μπρομ – ΚΠΡ. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν παλεύει να πλησιάσει την εξάδα, ωστόσο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μάζεψε μόλις δύο βαθμούς και την Παρασκευή έχασε εκτός έδρας με 3-1 από τη Ρόδεραμ. Σε ακόμη χειρότερη φόρμα η ΚΠΡ, η οποία μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες με γκολ 1-10.

Οι Λονδρέζοι προσέλαβαν τον Γκάρεθ Εϊνσγουορθ τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο δεν μπορούν να βάλουν με τίποτα στοπ στην κατρακύλα. Με τον 49χρονο τεχνικό στον πάγκο τους έχουν μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς σε επτά αγώνες (1-0-6).

Πλέον, η ΚΠΡ βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό το οφείλει στο γεγονός ότι η Ρέντινγκ τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς. Είναι ενδεικτικό ότι έχει κάνει μόνο μία νίκη στις 17 προηγούμενες αγωνιστικές και γνώρισε εννιά ήττες στις τελευταίες δέκα.

Για τη Γουέστ Μπρομ, που βρίσκεται στο -5 από την εξάδα είναι επιβεβλημένο να κερδίσει απόψε την ΚΠΡ, που παραπαίει. Άλλωστε, οι Baggies είναι εξαιρετικοί στο Hawthorns με ρεκόρ 9-2-0 στα τελευταία 11 ματς εντός έδρας. Μάλιστα, από τις 29/12 και μετά, σε οκτώ ματς μπροστά στο κοινό τους, έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Λογικό φαβορί ο άσος στο 1.70. Με ρίσκο παίζεται και σε combo με το No/Goal σε απόδοση 2.65.

Ίδιας λογικής και το παιχνίδι της Πρέστον με τη Ρέντινγκ. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν τα playoffs και βρίσκονται μόλις στο -2 από την πρώτη εξάδα. Αντίθετα, η Ρέντινγκ υποχώρησε πλέον στην επικίνδυνη ζώνη, κουβαλώντας βέβαια και μία αφαίρεση έξι βαθμών, καθώς το κλαμπ δεν συμμορφώθηκε με τους περιορισμούς του μπάτζετ, που του είχαν επιβληθεί, ως αποτέλεσμα παραβίασης στους Κανόνες Κερδοφορίας και Βιωσιμότητας (P&S) της EFL.

Από τη μία λοιπόν, η “καμπάνα” και από την άλλη μέτρια φόρμα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του Πολ Ινς, που αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-3-4).

Στον αντίποδα, η Πρέστον έχει χάσει μόνο από τη Μίντλεσμπρο στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές και στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της μετράει τέσσερις νίκες. Απολύτως φυσιολογικά ο άσος από το 2.00-2.10 έχει υποχωρήσει στο 1.80-1.85 κατά μέσο όρο. Σε δυάδα με τον άσο της Γουέστ Μπρομ φτάνουμε απόδοση τριπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουέστ Μπρομ – ΚΠΡ: 1 (απόδοση 1.70), 17:00

Πρέστον – Ρέντινγκ: 1 (απόδοση 1.65), 17:00

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ