XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Με τη χειρότερη επίδοση στα xGoals κατά η Φούλαμ

Ο τεχνικός της Γουλβς Χουλέν Λοπετέγκι στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το FA Cup
Ο τεχνικός της Γουλβς Χουλέν Λοπετέγκι στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το FA Cup © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Φούλαμ κόντρα στη Γουλβς για την Premier League.

Το πρόγραμμα της Premier League ξεκινάει απόψε με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στη Φούλαμ και τη Γουβλς (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πραγματοποιεί μία αν μη τι άλλο εντυπωσιακή πορεία, ξεπερνώντας κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες.

Η Φούλαμ είχε ως στόχο στο ξεκίνημα της σεζόν τη σωτηρία και έτσι όπως το πάει δεν αποκλείεται να διεκδικήσει ακόμη και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν μάλιστα, κερδίσει απόψε τη Γουλβς, θα φτάσει τους 41 βαθμούς, που θα είναι η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Premier League μετά από 25 αγώνες! Είναι ενδεικτικό, ότι οι Λονδρέζοι, μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, έχουν μαζέψει 19 βαθμούς, δηλαδή η συγκομιδή τους είναι χειρότερη μόνο από αυτή των δύο ομάδων του Μάντσεστερ.

Επίσης, η Φούλαμ έχει καταπληκτικό απολογισμό φέτος απέναντι σε ομάδες, που είναι πιο χαμηλά από αυτή στη βαθμολογία. Σε συνολικά 17 παιχνίδια, έχει 11 νίκες και ηττήθηκε μόνο μία φορά, από τη Γουέστ Χαμ.

Δεν είναι όμως όλα ρόδινα αναφορικά με το αποψινό παιχνίδι κόντρα στους "λύκους". Κατ' αρχάς, η Φούλαμ έχει κάκιστη παράδοση με τη Γουλβς, καθώς σε 13 συναντήσεις τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως κατηγορίας, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-3-9). Επίσης, ο αρχισκόρερ των Λονδρέζων, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (11 γκολ), ταλαιπωρείται από μυικό πρόβλημα και το πιθανότερο είναι πως θα απουσιάσει σε δεύτερο σερί ματς.

Ο Σέρβος έλειψε και την προηγούμενη αγωνιστική, όπου η Φούλαμ πέρασε με διπλό από το Μπράιτον. Το τελικό 1-0 πάντως ήταν εντελώς πλασματικό. Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα έκανε μόλις πέντε τελικές στο ματς και κέρδισε με xGoals 2,71-0,22.

Γενικά, η Φούλαμ κάνει μία υπερβατική σεζόν και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στους δείκτες των xGoals. Για παράδειγμα έχει τη χειρότερη επίδοση στα xGoals κατά (45,35) και όμως έχει δεχθεί 15 γκολ λιγότερα, απ' όσα θα "έπρεπε" με βάση τις ευκαιρίες που της έχουν κάνει οι αντίπαλοί της. Επίσης, με γνώμονα τα xPoints, η Φούλαμ θα έπρεπε να ήταν εκτός δεκάδας και όχι έκτη, με τουλάχιστον 11 βαθμούς λιγότερους!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, δεδομένου ότι έχει πλέον χτίσει τρομερή αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Παρόλα αυτά, τα ποιοτικά της νούμερα δείχνουν ότι επίκειται διόρθωση προς τα κάτω.

Η Γουλβς από την άλλη, έρχεται από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα (1-0) κόντρα στην Μπόρνμουθ. Ένα γερό πισωγύρισμα, που σίγουρα ταρακούνησε τον Χουλέν Λοπετέγκι. Πάνω που φαινόταν να βρίσκει μία καλή σειρά αποτελεσμάτων, με νίκες κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση.

Το πρόβλημα παραμένει επιθετικό, καθώς οι "λύκοι" έχουν το χειρότερο ενεργητικό στην κατηγορία με μόλις 17 γκολ. Παρόλα αυτά, το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα τεστ προόδου. Ο Λοπετέγκι θα προσπαθήσει να "σβήσει" άμεσα την κακή ήττα από την Μπόρνμουθ με ένα δυνατό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Άλλωστε, η Γουλβς στα τελευταία πέντε ματς στο δρόμο, για την Premier League, έχασε μόνο στο Μάντσεστερ από τη Σίτι. Επίσης, στις έξι προηγούμενες επισκέψεις της στο Craven Cottage έβγαλε τέσσερα διπλά και πήρε μία ισοπαλία. Το ενδεχόμενο να μη χάσει η Γουλβς απόψε προσφέρεται στο 1.55 και μαζί με το Under 3,5, πάμε σε απόδοση άνω του 1.90. Οι “λύκοι” φέτος έχουν 21 Under 3,5 σε 23 αγωνιστικές!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Γουλβς: Χ2 & Under 3,5 (απόδοση 1.94), 22:00
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ