TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Με προβλήματα και άλλες έννοιες ο Μπόιερ, αξίζει το 3.63

Ο Λι Μπόγιερ σε ματς Γουέστ Χαμ - Τσάρλτον στο Λιγκ Καπ
Ο Λι Μπόγιερ © 2021 CLIVE ROSE/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Μπέρμιγχαμ φιλοξενεί την Πλίμουθ για το FA Cup σε ένα από τα ματς που σηκώνουν πολλή κουβέντα και τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα του 3.63.

Ώρα Κυπέλλου για την Μπέρμιγχαμ του Λι Μπόιερ και αυτό της έλειπε τώρα σε μια περίοδο που βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της Championship. Ο πολύπειρος μάνατζερ παραδοσιακά κυνηγάει τη διάκριση στο Κύπελλο ή έστω προσπαθεί τις περισσότερες φορές οι ομάδες του να είναι αξιοπρεπείς. Δεν του έλαχε όμως και η καλύτερη δυνατή κλήρωση.

Φιλοξενεί απόψε (19:30 LIVE από το SPORT24 ) στο Σεντ Άντριους την αξιόμαχη και ιδιαίτερα φιλότιμη Πλίμουθ. Η φιλοξενούμενη μπορεί να αγωνίζεται στη League One, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές από την οικοδέσποινα. Πάει φουλ για τα playoffs ανόδου, είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας και έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει μέχρι και την απευθείας άνοδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέρμιγχαμ πνίγεται στο άγχος και στο ντεφορμάρισμα και δεν δείχνει ότι πιστεύει πολύ στις ικανότητές της για να σηκώσει κεφάλι άμεσα και έχει μεγάλη δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Ο Μπόιερ ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση, τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά κυρίως στην επίθεση, όπως και τα κρούσματα, ενώ έχει νοκ άουτ και τον βασικό γκολκίπερ του. 1-1-3 στην τελευταία πεντάδα αγώνων, που από τις 27/11 έχει δώσει μόλις πέντε ματς λόγω αναβολών, ενώ έχει δύσκολο πέρασμα από το Πρέστον την επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα.

Η Πλίμουθ είναι ξανά στα πάνω της και έχει αφήσει πίσω της ένα ζόρικο πρόγραμμα και μετράει δύο σερί νίκες. Έχει τα όπλα και τον ρυθμό για να χτυπήσει το σημερινό ματς, ενώ εκτός έδρας παίζει συνήθως με λιγότερο άγχος. Το 3.63 του διπλού αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρμιγχαμ - Πλίμουθ: 2 (απόδοση 3.63), 19:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ