BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Με κυπελλικά... προηγούμενα Μπράιτον και Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2023 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση της Μπράιτον κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την Premier League.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στοιχηματικά από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (4/5) είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά μετά από 11 ημέρες και τον δραματικό ημιτελικό του κυπέλλου, όπου η Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 7-6. Τώρα, η αναμέτρηση αφορά την Premier League, όπου η Μπράιτον κυνηγάει την πρώτη εξάδα για να βγει στο Europa League και οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην πρώτη τετράδα.

Οι "γλάροι" απογοητευμένοι και ταλαιπωρημένοι μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ηττήθηκαν με 3-2 στο επόμενο παιχνίδι τους, από τη Νότιγχαμ στο City Ground. Τρεις ημέρες αργότερα όμως, ποιος είδε και δεν φοβήθηκε την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, η οποία διέλυσε με 6-0 τη Γουλβς. Συμπλήρωσε έτσι επτά νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια της εντός έδρας για όλες τις διοργανώσεις.

Η Μπράιτον πραγματοποιεί φέτος την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της και έχει απόψε την ευκαιρία να κερδίσει για πρώτη φορά σε τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις πρώτες 17 συναντήσεις τους, είχε μόλις τρεις νίκες.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγ, μετά την ήττα με 2-0 στο Νιούκαστλ απάντησε με σερί 4-1-0 στο πρωτάθλημα. Παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια και την αναπόφευκτη κόπωση, η Γιουνάιτεντ κέρδισε 1-0 στο Old Trafford, τη σούπερ φορμαρισμένη Άστον Βίλα, την Κυριακή και έστειλε το μήνυμα πως δεν… διαπραγματεύεται την είσοδό της στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σημειώνεται ωστόσο, ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν κερδίσει μόλις έναν βαθμό σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια φέτος για την Premier League, απέναντι σε ομάδες της πρώτης 9αδας. Σε αυτά τα επτά ματς δέχθηκαν συνολικά 27 γκολ, εκ των οποίων βέβαια τα επτά στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Γενικά, η Γιουνάιτεντ δεν είναι το ίδιο σταθερή αμυντικά εκτός έδρας, όπου έχει δεχθεί 31 γκολ, έναντι μόλις οκτώ μέσα στο "Θέατρο των Ονείρων".

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να παίζει χωρίς τους δύο βασικούς της στόπερ, αφού παραμένουν σταθερά στο απουσιολόγιο ο Ραφαέλ Βαράν και ο Λισάντρο Μαρτίνες. Παρά την επιστροφή του Χάρι Μαγκουάιρ, ο Τεν Χαγ προτιμάει στα τελευταία ματς να χρησιμοποιεί ως κεντρικό αμυντικό τον Λουκ Σο δίπλα στον Βίκτορ Λίντελοφ.

Οι στοιχηματικές εταιρίες σέβονται απεριόριστα τη φετινή πορεία της Μπράιτον και δίνουν καθαρό φαβορί τον άσο σε τιμές λίγο πάνω από το 2.00. Η αλήθεια είναι πως το σετ προκαλεί για κόντρα, δεδομένου ότι η βαριά φανέλα στο ζευγάρι αγγίζει τιμές ακόμη και στο 3.60. Η Γιουνάιτεντ πάντως έχει πάρει κάτω από τη βάση φέτος στα δύσκολα ματς μακριά από το Μάντσεστερ, επομένως είναι καλύτερο να… ντριμπλάρουμε με την αγορά των γκολ. Στο 1.80 το combo Goal/Goal & Over 2,5. Τέσσερα σερί Over 2,5 και επτά στα τελευταία εννιά μετράει η Μπράιτον σε επίπεδο Premier League. Σταθερά στο Over 2,5 την τελευταία τετραετία οι συναντήσεις τους στον αγγλικό νότο (3-2, 0-3, 2-3, 4-0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ