BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Με φαβορί και γκολ στην Premier League

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς © 2024 JON SUPER / AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Με επτά παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα της Premier League και πρώτο χρονικά το Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ. Έχει μπει σε μια ρότα η Λίβερπουλ που με εξαίρεση το ματς με την Άρσεναλ βρίσκει τρόπους να καθαρίζει τα ματς, με 39 πόντους σε 24 ματς, 15 παραπάνω από όσους είχε την αντίστοιχη περσινή αγωνιστική. Με μια σχετική βατή τριάδα αγώνων μπροστά της πριν υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι, εν μέρει και υποχρεωμένη να μην σκοντάψει ως τότε. Το διπλό στο 1,60.

Αρκετά περίεργο ματς το Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ. Η Νιούκαστλ προσπαθεί μεν να ξαναβρεί πατήματα και να ανέβει, όμως οι απουσίες δεν την εγκαταλείπουν, σήμερα παίζει χωρίς τους δυο βασικούς επιθετικούς της. 17 γκολ έχουν σημειωθεί στα τρία πρόσφατα εντός της Νιούκαστλ, τα 10 τα έχει δεχτεί εκείνη. Παράλληλα δέχεται γκολ σε 10 σερί κόντρες με την Μπόρνμουθ, η οποία βρίσκει γκολ και στα εννέα τελευταία εκτός της. Θα μείνουμε στο G/G & Over 2,5 στο 1,75.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Και βέβαια υπάρχει το απογευματινό Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι. Με ματς λιγότερο από τη Λίβερπουλ και πάντα σε ρόλο κυνηγού η Μάντσεστερ Σίτι, με την επιστροφή από τραυματισμούς των Χάαλαντ και Ντε Μπράουνε, έχει αρχίσει να καταθέτει ξανά τη γνωστή της σιγουριά. 6 νίκες στα οκτώ τελευταία (στις εγχώριες διοργανώσεις) με την Τσέλσι, η οποία ακόμη ψάχνει διάρκεια και σταθερότητα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος φαβορί του 1,35, ανεβαίνει στο 1,85 αν τον συνδυάσουμε με το anytime του Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σκόραρε δις στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Έβερτον, όσες φορές είχε βρει δίχτυα και στο 4-4 του πρώτου γύρου με την Τσέλσι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 1.60), 14:30
  • Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ : Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 17:00
  • Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι.:1 & να σκοράρει ο Χάαλαντ (απόδοση 1.85), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ