BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Με έδρες και γκολ από την Premier League

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Το κυρίως μενού της Premier League έχουμε σήμερα, ιδιαίτερα ενδιαφέρον το πρόγραμμα.

Ξεκίνημα από το Γουλβς – Έβερτον. Η Γουλβς έρχεται από καλό διπλό στο Μπρέντφορντ και συνολικά με ιδιαίτερα δυνατή ψυχολογία. Από την άλλη η Έβερτον μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα ματς (Τότεναμ, Μάν. Σίτι) που εκ προοιμίου ήταν ανηφορικά, πληρώνοντας και κάποιες καίριες απουσίες, όπως αυτή του εξαιρετικού φέτος μέσου Ντουκουρέ. Θα δώσουμε το κλικ στη Γουλβς, κυρίως πάνω στη λογική του ότι στο “Μόλινιου” είναι πλέον υπολογίσιμη και αποτελεσματική, αυτό το 4-3-0 που τρέχει δεν λέει ψέματα. Προσεγμένο όσο δεν πάει το σετ αποδόσεων, ο άσος σε dnb έχει απόδοση 1,90.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Το Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Έχει καεί στο χυλό πρόσφατα στο Έτιχαντ και μάλιστα σε βατό ματς (Κρίσταλ Πάλας) η Μάντσεστερ Σίτι, οπότε είναι εκ των ουκ άνευ πως θα το προσέξει πολύ. Δεν είναι χθεσινός ο Γουάιλντερ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Θα το πάει όσο πιο μαζεμένα και προσεκτικά μπορεί, στη δύναμη και όπου τη βγάλει την ομάδα του, άλλωστε στα εκτός έδρας το γκολ αποδεικνύεται σκληρό στοίχημα. Δεν έχει βρει δίχτυα στα 4/7 προηγούμενα. Νίκη με καθαρά δίχτυα και στα πέντε τελευταία για τη Σίτι κόντρα στις λεπίδες στο Έτιχαντ, οπότε έχει νόημα να ψάξουμε το combo 1 & N/G στο 1,65.

Από μεγάλο διπλό η Νότιγχαμ με το 3-1 στο Νιούκαστλ στο δεύτερο παιχνίδι του Νούνο Σάντο, από μεγάλη ανατροπή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 3-2 κόντρα στην Άστον Βίλα, σε ματς που έχανε 0-2 στο ημίχρονο. Ποια εκ των δυο θα πατήσει πάνω στα αποτελέσματα της, σε πρώτη φάση δεν είναι τόσο εύκολο να προβλεφτεί, έχουν χαρακτηριστικές μεταπτώσεις και θέματα σταθερότητας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουν ενδιαφέρον πάντως τα γκολ, αμφότερες αμυντικά δεν εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη, παράλληλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδικεί συστηματικά τον εαυτό της στο σκοράρισμα. Με 21 γκολ ενεργητικό αλλά με xGoals 28.65, είναι ξεκάθαρο πως κάποια στιγμή θα ισορροπήσει αυτό το στατιστικό. στο Over 2,5 στο 1,80 στη Stoiximan.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς - Έβερτον: 1 DNB (απόδοση 1.90), 17:00
  • Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 & N/G (απόδοση 1.65), 17:00
  • Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 19:30
TAGS BIG GAMES BET XGOALS BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ