BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Με Combo και έδρα στο FA Cup

The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super)
The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από το FA Cup έχουμε στο σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Μπρίστολ Σίτι. Δεν πατούν καλά οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 6 διαδοχικά ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (0-4-2). Αξίζει να αναφέρουμε πως η Νότιγχαμ βρίσκει τέρματα σε αυτό το χρονικό σημείο, μιας και έχει σκοράρει σε 8/9 τελευταία ματς της. Έχει, όμως, σοβαρά μεσοαμυντικά προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε 13/14 πιο πρόσφατα δείγματα της. Η Μπρίστολ Σίτι μετρά μόνο μία ήττα από τη Λιντς (με το οριακό 1-0) στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της (1-4-1), ενώ μακριά από τη βάση της δείχνει να βολεύεται περισσότερο το τελευταία διάστημα, μετρώντας σερί 1-3-, ενώ μόνο σε 2 ματς έχει αποτύχει να σκοράρει.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει το μυαλό της στην παραμονή στην Premier League (στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού) και όσο ποιοτικότερη και αν είναι από την Μπρίστολ Σίτι, η αλήθεια είναι πως το Κύπελλο φαντάζει πολυτέλεια. Οι γηπεδούχοι βέβαια βρίσκουν γκολ και ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό τους σκοράρουν με συνέπεια (πέτυχαν γκολ και στα 4 τελευταία δείγματα τους). Γι’ αυτό και θα πάμε στην κόντρα (Χ2) συνδυάζοντας την με το Goal/Goal, στο 3,80.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Τσέλσι. Πτώση παρουσίαζει η απόδοση της Άστον Βίλα το τελευταίο διάστημα, γεγονός που φαίνεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα της (3-2-1), αν και στον τελευταίο αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-0) έκανε επίδειξη δύναμης και ανέκτησε ψυχολογία για την συνέχεια. Εντός έδρας έχει ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος σε 12 τελευταίες εμφανίσεις της (10-1-1). Η Τσέλσι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μιας και μετρά 2 διαδοχικές ήττες, στις οποίες δέχτηκε 4 (!) τέρματα. Η τελευταία δε απέναντι στη Γουλβς και μάλιστα μπροστά στο κοινό της... πόνεσε αρκετά. Όσο για τα εκτός έδρας παιχνίδια της, μετρά έξι ήττες στις 7 τελευταίες εξόδους της, ενώ με εξαίρεση τη Λούτον (πέτυχε 3 τέρματα) δεν έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ στις υπόλοιπες 6 εξορμήσεις της.

Η Τσέλσι είναι πολύ κακή το τελευταίο διάστημα και δύσκολα θα ακολουθήσει το ρυθμό που επιβάλει η Βίλα εντός έδρας, όπου κακά τα ψέματα είναι τρομακτικές οι επιδόσεις τη φετινή σεζόν όπως αναφέραμε και παραπάνω. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, τον άσο σε απόδοση 2,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπρίστολ Σίτι: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 3.80), 21:45
  • Άστον Βίλα – Τσέλσι: 1 (απόδοση 2.15), 22:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ