ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Ματς για Goal/Goal στο Βίλα Παρκ, must win για τη Γιουνάιτεντ

Προγνωστικά Αγγλία: Ματς για Goal/Goal στο Βίλα Παρκ, must win για τη Γιουνάιτεντ
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις κρίσιμες αναμετρήσεις της Premier League, Αστον Βίλα - Τότεναμ και Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς.

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Premier League, ειδικά στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στο Μπέρμιγχαμ η Αστον Βίλα υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα κομβικό ματς για την έκτη και την έβδομη θέση (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η Αστον Βίλα έτρεξε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί δέκα αγώνων (8-2-0) πριν χάσει διαδοχικά με 1-0 εκτός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γουλβς. Ασφαλώς προκάλεσε εντύπωση ότι οι "χωριάτες" έμειναν άσφαιροι σε δύο κολλητά ματς, ενώ προηγουμένως σκόραραν τουλάχιστον ένα γκολ 20 συνεχόμενες αγωνιστικές.

Τώρα βέβαια, η ομάδα του Ουνάι Έμερι επιστρέφει στο Βίλα Παρκ, όπου μετράει πέντε κολλητές νίκες με γκολ 10-0! Αυτό είναι το καλύτερό της σερί εδώ και 25 χρόνια!

Στον αντίποδα, η Τότεναμ δέχθηκε 15 γκολ στα ματς με Μπόρνμουθ, Νιούκαστλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Σε αυτό το διάστημα μάζεψε μόλις έναν βαθμό και μοιραία έχασε την επαφή της με την τετράδα. Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως κατάφερε επιτέλους να επιστρέψει στις νίκες, κερδίζοντας 1-0 την Κρίσταλ Πάλας με... δράστη φυσικά τον συνήθη ύποπτο, Χάρι Κέιν. Στο ματς με τους "αετούς" τα "σπιρούνια" κράτησαν το μηδέν για πρώτη φορά μετά από εννιά αγωνιστικές!

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα φέτος εκτός έδρας. Μετά τη νίκη της με 3-0 στο Πρέστον, στις 28 Ιανουαρίου για το κύπελλο Αγγλίας, είναι χωρίς διπλό σε οκτώ επίσημα ματς (0-2-6). Στο Βίλα Παρκ ωστόσο, διατηρεί εκπληκτική παράδοση αφού μετράει οκτώ σερί νίκες με 23-3 γκολ και έχει χάσει μόνο ένα ματς εκεί από τα τελευταία 15 (10-4-1), εκείνο της Πρωτοχρονιάς του 2008!

Από τη μία λοιπόν έχουμε την Άστον Βίλα, η οποία τα δίνει όλα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και πολύ δύσκολα θα μείνει άσφαιρη σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Και από την άλλη την αψυχολόγητη Τότεναμ, που μετρούσε οκτώ σερί Goal/Goal πριν το 1-0 απέναντι στην Πάλας. Χαμηλό αλλά αρκετά πιθανό το αμφίσκορο στο 1.60. Η Βίλα άλλωστε, είναι δεδομένο πως θα παίξει μόνο για τη νίκη, προκειμένου να πιάσει στη βαθμολογία την Τότεναμ. Από την άλλη οι Λονδρέζοι σκοράρουν με εντυπωσιακή συνέπεια στο Μπέρμιγχαμ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει τη Γουλβς στο Old Trafford σε ένα ματς που οφείλει οπωσδήποτε να το πάρει, δεδομένου ότι νιώθει πλέον καυτή την ανάσα της πέμπτης Λίβερπουλ στην πλάτη της (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Το θετικό για τη Γιουνάιτεντ είναι πως έχει κι ένα ματς στο χέρι συγκριτικά με τους Reds, ωστόσο η πίεση έχει αυξηθεί, αφού η διαφορά της από την πέμπτη θέση είναι πλέον μόλις στον έναν πόντο. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ φαινόταν πως ελέγχει απόλυτα την κατάσταση για την τετράδα, ωστόσο με τις δύο κολλητές ήττες στις έδρες της Μπράιτον και της Γουέστ Χαμ με 1-0, έκανε βήματα πίσω και έδωσε δικαιώματα.

Η Γιουνάιτεντ πάντως είναι φέτος εξαιρετικά αξιόπιστη στο Old Trafford, μετρώντας συνολικά 24 νίκες εκεί για όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της εντός έδρας, δεν δέχθηκε κανένα γκολ και μάζεψε 13 βαθμούς (4-1-0), έχοντας μόνο την απρόσμενη γκέλα με τη Σαουθάμπτον (0-0).

Στην αντίπερα όχθη, η Γουλβς καθάρισε με την παραμονή της και θα αντιμετωπίσει χωρίς κανένα άγχος τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας πάντως, η εικόνα των "λύκων" είναι σταθερά προβληματική. Στα τελευταία έξι έχουν ρεκόρ 0-2-4. Ειδικά στο Μπράιτον ηττήθηκαν με 6-0, γνώρισαν δηλαδή τη βαρύτερη ήττα τους στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδόσφαιρο από το 1968.

Για τη Γιουνάιτεντ το σημερινό ματς είναι must win, επομένως ο άσος στο 1.40 μπορεί να αποτελέσει στήριγμα. Μαζί με το Under 3,5 φτάνουμε την απόδοση στο 2.30. Σημειώνεται, ότι ο Τεν Χαγ λογικά θα στερηθεί τον πολύτιμο Μάρκους Ράσφορντ (16 γκολ) λόγω τραυματισμού, ωστόσο θα έχει πίσω τον κορυφαίο του στόπερ, Ραφαέλ Βαράν. Εξάλλου, η Γιουνάιτεντ μετράει 8/9 Under 2,5 στις τελευταίες αγωνιστικές και η Γουλβς 5/7. Επίσης, στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους στο Μάντσεστερ, επιβεβαίωσαν σε όλες το Under 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστον Βίλα – Τότεναμ: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 17:00
  • Μάντσεστερ Γ. - Γουλβς: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.30), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ