TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Μάχη φορμαρισμένων στο Χάντερσφιλντ, υπόσχονται 1.91 οι ομάδες

Ο Χάρι Κόρνικ πανηγυρίζει γκολ με τη Λούτον κόντρα στην Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας
Ο Χάρι Κόρνικ πανηγυρίζει γκολ με τη Λούτον © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στην Championship συνεχίζεται με αμείωτη την ένταση και στο Χάντερσφιλντ η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Λούτον σ’ ένα ματς που προμηνύεται συναρπαστικό. Ποντάρισμα στο 1.91.

Non stop δράση στα βρετανικά γήπεδα και μια από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα είναι η μάχη μεταξύ Χάντερσφιλντ και Λούτον (17:00 LIVE από το SPORT24). Η Χάντερσφιλντ πέρασε πολλα, αλλά πλέον φαίνεται φως στον ορίζοντα. Ο Φόδρινγχαμ έχει στρώσει την ομάδα, το κλίμα έχει βελτιωθεί και μετά τις δύο μαζεμένες νίκες και κόντρα σε ζόρικους μάλιστα αντιπάλους η πίεση μειώνεται. Κέρδισε 2-1 στο πάντα δύσκολο Πρέστον και στη συνέχεια κέρδισε εντός τη Ρόδεραμ με 2-0. Στα θετικά το γεγονός πως ο ταλαντούχος γκολτζής Τζόρνταν Ρόουντς είναι ξανά στα πάνω του και βρήκε δίχτυα και στις δύο νίκες.

Φορμαρισμένη και η Λούτον, από τις ανταγωνιστικές ομάδες της λίγκας, κάνει το παιχνίδι της, δεν παίζει φουλ άμυνα το σύνολο του Έντουαρντς και προέρχεται από δύο άκρως τονωτικές νίκες που αποδεικνύουν ότι οι Καπελάδες δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν. Σε διάστημα τριών ημερών κέρδισαν εντός τη Νόριτς με 2-1 και στη συνέχεια σκόρπισαν 3-0 την ΚΠΡ στο λονδρέζικο ντέρμπι. Δεν γυάλιζε το μάτι της στο δεύτερο ματς, αλλά κρατάει την ουσία ο Έντουαρντς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Χάντερσφιλντ προσπαθεί πάλι να ρολάρει και στη γιορτινή περίοδο έδειξε στα πάνω της κάνοντας καλές εμφανίσεις. Το τεστ όμως κόντρα στη Λούτον μόνο εύκολο δεν το λες, αφού και αυτή είναι σε φόρμα, ενώ ο Έντουαρντς δείχνει να στρώνει ξανά την ομάδα. Ζόρικο ματς, με τη φόρμα, την αυτοπεποίθηση και το ανοιχτό παιχνίδι που κάνει η Λούτον το Goal/Goal έρχεται σε πρώτο πλάνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάντερσφιλντ - Λούτον: Goal/Goal (απόδοση 1.91), 17:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ