BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Κρίσιμη μάχη παραμονής στο Λέστερ για 1.80

Ο Τζέιμι Βάρντι χτύπησε και θα μείνει εκτός για οκτώ εβδομάδες
Ο Τζέιμι Βάρντι χτύπησε και θα μείνει εκτός για οκτώ εβδομάδες AP PHOTO/JON SUPER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση της Λέστερ κόντρα στην Έβερτον.

Το παιχνίδι που δεσπόζει στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Πρωτομαγιάς δεν είναι άλλο από αυτό της Λέστερ κόντρα στην Έβερτον (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) για την Premier League. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως κρίσιμη αναμέτρηση αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης. Όποια καταφέρει να κερδίσει θα σκαρφαλώσει στη 16η θέση, παίρνοντας πολύ βαθιά ανάσα.

Η Λέστερ εμφάνισε σφυγμό με τον Ντιν Σμιθ στον πάγκο, αφού μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο προηγούμενα ματς με Γουλβς (2-1) και Λιντς (1-1). Στο Elland Road το γκολ της ισοφάρισης (80’) το σημείωσε ο Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος βρήκε δίχτυα μετά από 20 αγώνες!

Τώρα η Λέστερ θα προσπαθήσει να πετύχει back to back νίκες στο King Power για πρώτη φορά μετά από σχεδόν έναν χρόνο. Η άμυνά της πάντως παραμένει το μεγαλύτερο αγκάθι, καθώς δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 18 διαδοχικά παιχνίδια. Αυτό είναι το χειρότερό της σερί χωρίς clean sheet στην κορυφαίο κατηγορία.

Ακόμη μεγαλύτερα τα ζόρια της Έβερτον, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές και προέρχεται από το βαρύ εντός έδρας 4-1 κόντρα στη Νιούκαστλ. Τα ζαχαρωτά είναι χωρίς διπλό εδώ και 14 αγώνες (0-5-9) ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αυτό είναι το χειρότερο σερί του κλαμπ από το 1980! Επίσης, η Έβερτον έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 34 παιχνίδια της εκτός έδρας στην Premier League, κρατώντας μόλις τρεις φορές ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για την ομάδα του Σον Ντάις είναι κομβικό να πάρει κάτι απόψε στο Λέστερ, δεδομένου ότι ακολουθούν δύο πάρα πολύ δύσκολα ματς με Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι. Ζόρικα παιχνίδια βέβαια έρχονται και για τις αλεπούδες, που μετά την Έβερτον θα παίξουν διαδοχικά με Φούλαμ (εκτός έδρας), Λίβερπουλ (εντός) και Νιούκαστλ (εκτός).

Εν ολίγοις, στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί καμία. Ούτως ή άλλως, στις τελευταίες 15 συναντήσεις τους σε επίπεδο Premier League, έφεραν μόλις δύο Χ, με την Έβερτον να κερδίζει επτά φορές και τη Λέστερ έξι.

Στη λογική συνεπώς ότι θα κυνηγήσουν και οι δύο μία νίκη οξυγόνο, πάμε με το Goal/Goal στο 1.80+. Η Λέστερ υπερέχει ποιοτικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει με τίποτα το μηδέν και κάθε στατική φάση προκαλεί πανικό στην περιοχή της. Από την άλλη, η Έβερτον έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά από το 2014/15 σε οκτώ επισκέψεις της στο Λέστερ έμεινε άσφαιρη μόλις μία φορά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Έβερτον: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ