ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Κλειδώνει την έξοδο στο Champions League η Νιούκαστλ

Οι Ίσακ και Γουίλοκ πανηγυρίζουν γκολ της Νιούκαστλ κόντρα στην Τότεναμ σε ματς της Premier League | 23 Απριλίου 2023
Οι Ίσακ και Γουίλοκ πανηγυρίζουν γκολ της Νιούκαστλ κόντρα στην Τότεναμ σε ματς της Premier League | 23 Απριλίου 2023 @2023 OWEN HUMPHREYS/PA VIA AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Λέστερ για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League.

Η Νιούκαστλ μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Μπράιτον, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Πέμπτης, έκανε το αποφασιστικό βήμα για την έξοδό της στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2002/03!

Οι "καρακάξες" είναι στο +3 από την πέμπτη Λίβερπουλ με ματς λιγότερο και υπερισχύουν των Reds με +7 γκολ στη διαφορά τερμάτων. Για να απειληθεί η Νιούκαστλ, θα πρέπει να χάσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια της και παράλληλα η Λίβερπουλ να πετύχει μία ευρεία νίκη στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Απόψε, η ομάδα του Εντι Χάουι φιλοξενεί την προτελευταία Λέστερ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν στο St. James’ Park και πρακτικά θέλει έναν βαθμό για να κλειδώσει και μαθηματικά την τετράδα. Αν η Νιούκαστλ καταφέρει να κερδίσει θα φτάσει τους 72 πόντους, που είναι η καλύτερη συγκομιδή της από το 1996, όταν τερμάτισε δεύτερη με 78.

Στον αντίποδα, η Λέστερ κινδυνεύει να υποβιβαστεί από την κορυφαία κατηγορία για 12η φορά στην ιστορία της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε αμαχητί με 3-0 εντός έδρας από τη Λίβερπουλ και πλέον βρίσκεται στο -3 από τη σωτηρία. Το θετικό είναι πως έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη 17η Έβερτον και ότι την τελευταία αγωνιστική παίζει με την αδιάφορη Γουέστ Χαμ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, για τη Λέστερ το αποψινό ματς είναι αγώνας επιβίωσης. Πάντως σε εννιά ματς φέτος με ομάδες από την πρώτη πεντάδα γνώρισε ισάριθμες ήττες. Επίσης, μετράει 21 σερί αγώνες πρωταθλήματος χωρίς clean sheet και έχει δεχθεί 41 γκολ φέτος εκτός έδρας, που είναι η χειρότερη επίδοση από το 1914/15 σε πρωτάθλημα 38 αγώνων.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ δέχεται γκολ εννιά σερί ματς και έχει μόλις μία καθαρή εστία στις τελευταίες 16 αγωνιστικές. Την ίδια στιγμή όμως, το σύνολο του Χάουι έχει σκοράρει 67 γκολ, που είναι η καλύτερη επιθετική παραγωγή του κλαμπ από το 2001/02, όταν είχε ολοκληρώσει τη σεζόν με 74 γκολ.

Η Λέστερ έχει ισχυρό κίνητρο, μπροστά βγάζει γκολ με συνέπεια, αλλά η άμυνά της είναι εντελώς αναξιόπιστη. Από την άλλη, η Νιούκαστλ έχει κάποια προβλήματα, αφού τραυματίστηκε ο Γουίλοκ, είναι εκτός ο Λόνγκσταφ και αμφίβολοι οι Μέρφι, Τρίπιερ, Ζοέλιντον, ωστόσο εντός έδρας είναι πανίσχυρη (11-5-2). Μάλιστα, την προηγούμενη 9ετια κέρδισε επτά φορές το τελευταίο ματς της σεζόν μπροστά στο κοινό της! Πρώτη σκέψη το combo Goal/Goal και Over 2,5 στο 1.95. 10/12 Over 2,5 έχει η Νιούκαστλ στις τελευταίες αγωνιστικές, 8/12 η Λέστερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Λέστερ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ