ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Καθαρίζει ξανά με Ενκέτια η Αρσεναλ

Ο Έντι Ενκετιά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Έντι Ενκετιά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Άρσεναλ 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP PHOTO

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Όξφορντ για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας.

Η Αρσεναλ παίζει απόψε στη Οξφόρδη για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού θα τεθεί αντιμέτωπη με μία ομάδα, που αγωνίζεται δύο κατηγορίες κάτω από την Premier League (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Οξφορντ Γιουνάιτεντ είναι στην 15η θέση της League 1 και όλα δείχνουν πως θα έχει μία ήσυχη σεζόν μακριά από περιπέτειες υποβιβασμού, αλλά και χωρίς βλέψεις ανόδου. Στα τελευταία πέντε ματς έχει κάνει μόνο μία νίκη (1-2-2) και έχει μείνει άσφαιρη τρεις φορές.

Σε ό,τι αφορά στην Άρσεναλ, οδηγεί σταθερά την κούρσα της Premier League, ωστόσο την περασμένη Τρίτη κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην αλάνθαστη αμυντικά Νιούκαστλ. Την ερχόμενη Κυριακή, οι "κανονιέρηδες" έχουν το πολύ μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με την Τότεναμ, επομένως ο Μικέλ Αρτέτα αναμένεται απόψε να προχωρήσει σε διευρυμένο ροτέισον.

Συγκριτικά με την ενδεκάδα, που χρησιμοποίησε κόντρα στη Νιούκαστλ, προβλέπεται ότι θα μείνουν εκτός τουλάχιστον οκτώ παίκτες. Στον άσο θα παίξει ο αναπληρωματικός Τέρνερ, αντί του Ραμσντέιλ. Από την τετράδα της άμυνας θα κρατήσει τη θέση του μόνο ο Σαλιμπά. Ο τραυματίας Γκάμπριελ θα αντικατασταθεί από τον Χόλντινγκ, ενώ στους μπακ μάλλον θα προτιμηθούν οι Τομιγιάσου και Τίρνι αντί των Γουάιτ και Ζιντσένκο αντίστοιχα.

Φρεσκάρισμα λογικά θα γίνει και στη μεσαία γραμμή, με την τριάδα των Βιεϊρά, Ελνένι και Λοκόνγκα να παίρνει τη θέση των Εντεγκαρντ, Πάρτεϊ και Τσάκα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην επίθεση, οι λύσεις είναι πιο περιορισμένες, καθώς είναι σταθερά εκτός ο Ζεσούς, λόγω τραυματισμού. Επίσης, ο Σμιθ-Ρόου έχει να αγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε την αποστολή και μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Αυτό σημαίνει, ότι από το δεύτερο ροτέισον μόνο ο Μαρκίνιος μπορεί να ξεκουράσει έναν εκ των Μαρτινέλι ή Σακά. Για την κορυφή της επίθεσης δεν υπάρχει εναλλακτική, άρα όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει κανονικά ο Ενκέτια.

Ο 23χρονος άσος κάνει μια χαρά τη δουλειά για την Αρσεναλ, ελλείψει του Ζεσούς. Σκόραρε τόσο στο 3-1 με τη Γουέστ Χαμ, όσο και στο 4-2 επί της Μπράιτον. Το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα και απόψε προσφέρεται λίγο κάτω από το 1.90. Μαζί με το πιθανό διπλό της Άρσεναλ, η οποία δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπλέξει σε περιπέτειες επαναληπτικού, όπως για παράδειγμα η Λίβερπουλ με τη Γουλβς, αγγίζουμε τιμές διπλασιασμού.

Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να φτάσουμε ακόμη και στο 3.35 αν πάρουμε ταυτόχρονα και το Under 4,5. Για την Όξφορντ το αποψινό ματς είναι πολύ μεγάλη πρόκληση, αφού θα παίξει κόντρα στην πρωτοπόρο της Premier League. Θα προσπαθήσει λοιπόν να φανεί μαχητική και να πέσει με ψηλά το κεφάλι. Άλλωστε, όπως είπαμε η Άρσεναλ θα παίξει ουσιαστικά με εναλλακτική σύνθεση, άρα δεν περιμένουμε εντυπωσιασμούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

  • Οξφορντ – Άρσεναλ: 2 & Ενκέτια Anytime & Under 4,5 (απόδοση 3.35), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ