TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Η στιγμή που θα προσπαθήσει να γυρίσει το κλίμα η Νιούκαστλ

Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου με αποδόσεις από 1.95 έως 2.57.

Υπάρχουν κάποια ματς μέσα στη σεζόν που είναι κομβικά και μπορούν να γυρίσουν τον… διακόπτη, μετά από ένα διάστημα δύσκολο, με άσχημα αποτελέσματα και μεγάλη πίεση. Αυτό ελπίζει να κάνει σήμερα η Νιούκαστλ, υποδεχόμενη τη Γουλβς. Δεν πατάει καλά η ομάδα του Έντι Χάουι, ο ίδιος δεν θα πρέπει να αισθάνεται και τόσο άνετος, ήδη ξεκίνησαν κάποια σενάρια αντικατάστασής του, με ορίζοντα βέβαια το τέλος της σεζόν. Μεσοβδόμαδα υπήρξε το καλό νέο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, συνεπώς υπάρχει ακόμη η προοπτική για μια επιτυχία. Σε ανοδική φάση βρίσκεται η Γουλβς, με 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς, μεταξύ αυτών νίκησε Τσέλσι και Τότεναμ, παράλληλα πέρασε και αυτή στους 8 του Κυπέλλου. Αν κάτι την χαρακτηρίζει είναι η ισορροπία μεταξύ των εντός και εκτός έδρας αγώνων.

Κόντρα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες

Γεμάτο… υγεία το ζευγάρι Μόντσα - Ρόμα, είναι η περίοδος φόρμας που διανύουν και η εικόνα αυτοπεποίθησης που βγάζουν προς τα έξω. Αήττητοι εδώ και 5 αγώνες οι γηπεδούχοι, δέχθηκαν γκολ μόνο σε ένα από αυτά (2 από την Μίλαν) αλλά πήραν τους βαθμούς, εξαιρετική εικόνα και από τους τζαλορόσι με τον Ντε Ρόσι στην άκρη του πάγκου, έχουν χάσει μόνο από την σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια, Ίντερ στα τελευταία 8 ματς. Προσπαθούν να προλάβουν την 4η θέση, την ίδια στιγμή όμως διανύουν εξαιρετική περίοδο και οι Μπολόνια, Αταλάντα, συνεπώς όλα θα κριθούν στο… νήμα.

Παίζει σημαντικό… χαρτί η Λούτον

Η κλεψύδρα αδειάζει για την Λούτον, όσο προχωράμε λιγοστεύουν και οι ευκαιρίες για να αλλάξει τα δεδομένα. Απέχει 4 βαθμούς από το… μαξιλαράκι της παραμονής, θα πρέπει να τα δώσει όλα στο προσεχές διάστημα και η αποστολή της μόνο εύκολη δεν είναι. Σήμερα υποδέχεται την ισχυρότατη Άστον Βίλα, χρειάζεται υπέρβαση, το ξέρει ο Έντουαρντς, το γνωρίζουν και οι παίκτες του. Η Βίλα διαθέτει βάθος στον πάγκο, ο Έμερι έχει κάνει τρομερή δουλειά, έχει ανεβάσει το στάτους της ομάδας, την έβαλε στον… χάρτη των μεγάλων. Αν υπάρχει ένα τρωτό σημείο, είναι η έλλειψη εμπειρίας στο να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, αυτή την ώρα φαντάζει φαβορί για την 4η θέση και το Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Σεντ Τζέιμς Παρκ αποτελεί την πηγή δύναμης για την Νιούκαστλ, κόσμος και ομάδα έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της στιγμής, περιμένω μια συνολική αντίδραση και μια νίκη επί της μαχητικής Γουλβς.

Μόντσα και Ρόμα παίζουν το ίδιο καλά, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν βέβαια πιο βαριά φανέλα, αλλά το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, επιλέγω 2-3 γκολ.

Στην Αγγλία πολλές φορές η αποφασιστικότητα και η… σκληράδα μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα, ίσως είναι η στιγμή που μπορεί να βγάλει αυτά τα στοιχεία η Λούτον, θα ρισκάρω πάνω της, καθώς παίζει με καλύτερη ομάδα, αλλά δεν έχει και περιθώρια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Γουλβς: 1 (απόδοση 1.95), 17:00
  • Μόντσα - Ρόμα : 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:00
  • Λούτον - Άστον Βίλα: 1X & over 1.5 (απόδοση 2.57), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ