TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Η Premier League είναι ο μεγάλος στόχος της Άρσεναλ

Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο βραδινά στοιχήματα κάνει για σήμερα ο Λάμπρος Μπαλάφας σε αποδόσεις 2.00 και 2.80.

Μπορείς να χαρακτηρίσεις και σοκ την ήττα της Άρσεναλ από την Πόρτο την Τετάρτη για τους "16" του Champions League, θα χρειαστεί να παλέψει σκληρά για να το γυρίσει στη ρεβάνς. Ίσως ήταν η πιο μέτρια εμφάνιση των Kανονιέρηδων εδώ και πολύ καιρό, ελάχιστες ιδέες επιθετικά, κακή αμυντική λειτουργία στο φινάλε και το κακό έγινε. Η αλήθεια είναι πως οι αγγλικές ομάδες όταν έχουν σημαντικό στόχο εντός συνόρων εκεί ρίχνουν το βάρος και η ομάδα του Αρτέτα το… φωνάζει πως πάει για τίτλο.

Η σημερινή αναμέτρηση με την Νιούκαστλ στο Λονδίνο δεν είναι απλή υπόθεση, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ταλαιπωρούνται όλη τη χρόνια από τραυματισμούς και να κάνουν… αλχημείες με αλλαγές θέσεων, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Έντι Χάουι, αλλά στη μέρα τους μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές.

Αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι η Αλμερία

Δεν μπορεί να… σταυρώσει νίκη η Αλμερία, περάσανε 25 αγωνιστικές και δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη. Κι από την στιγμή που δεν το έκανε με την προτελευταία Γρανάδα, θα πρέπει να γίνουν φοβερά πράγματα για να τα καταφέρει κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θέλει επιτακτικά τους βαθμούς, καθώς πιέζεται στην 4η θέση από την Μπιλμπάο. Προφανώς οι ροχιμπλάνκος έχουν να διαχειριστούν και την κούραση από το ματς της Τρίτης στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ, αλλά αν μη τι άλλο, έχει βάθος η ομάδα του Σιμεόνε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ίσως και να ήταν μια παρένθεση η ήττα της Άρσεναλ στο Πόρτο, θα φανεί σήμερα, όλη τη χρονιά βλέπω μεγάλη προσήλωση στο πρωτάθλημα, αναμένω καλή εμφάνιση και νίκη σήμερα. Η Νιούκαστλ ενισχύεται επιθετικά με την επιστροφή του Ίσακ (10 γκολ) μπορεί να σκοράρει.

Όσο κι αν ψάχνει την πρώτη νίκη η Αλμερία, θα μου φανεί εκτός λογικής να παίξει στα ίσια την Ατλέτικο. Σε τακτική αναμονής θα πάει και θα ψάξει ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι έχουν το ειδικό βάρος να το διαχειριστούν σωστά, επιλέγω 2-3 γκολ στο 2.00

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Νιούκαστλ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.80), 22:00
  • Αλμερία - Ατλέτικο Μαδρίτης : 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ