BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει συναισθήματα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας | 16 Απριλίου 2022
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας | 16 Απριλίου 2022 © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Το BetMarket γράφει για το "ρομπότ" του Πεπ, που μένει μακριά από τους συναισθηματισμούς και απόψε μπορεί να κλειδώσει τον τίτλο.

Είτε τον συμπαθείς είτε όχι, είτε είσαι στο γκρουπ αυτών που του πιστώνουν τη βελτίωση του σπορ είτε βαριέσαι το τίκι τάκα, σίγουρα συμφωνείς πως ήταν απίστευτο από που έπαθε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο λόγος για τον Πεπ, που μέχρι το 89’ είχε καταφέρει να δεχτεί μια τελική στην εστία του μέσα στο Μπερναμπέου, σε ματς που η Ρεάλ κυνηγούσε γκολ και ταυτόχρονα η δική του Σίτι είχε βάλει ένα και θα μπορούσε και δεύτερο.

Mια ομάδα, που για να δούμε και μια άλλη οπτική, μοιάζει να μην έχει συναίσθημα. Να είναι μια μηχανή παραγωγής ποδοσφαίρου, μακριά από συναισθηματισμούς και επιρροές από τον περίγυρό της. Ίσως για αυτό δεν την "τσαλάκωσε" ο παλμός στο Μπερναμπέου, ίσως για αυτό δεν "σκλήρανε" στο φινάλε που έπρεπε.

Ο Γκουαρντιόλα δημιουργεί σύνολα που παίζουν ποδόσφαιρο σαν καλοκουρδισμένες μηχανές. Δεν είναι τυχαίο πως οι δικές του ομάδες έχουν τρομερά ρεκόρ πόντων σε επίπεδο πρωταθλήματος. Γιατί είναι ομάδες που έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους. Τέτοιες στραβές του έχουν τύχει πολλές φορές στην καριέρα του, αλλά σε διάρκεια ελάχιστοι αμφιβάλουν πως θα είχε βάλει από κάτω της τη Ρεάλ σε κούρσα πρωταθλήματος.

Η Σίτι σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν έχει χάσει από τις 19 Φεβρουαρίου, κερδίζοντας τα τρία προηγούμενα με σκορ 12-1. Επτά φορές κέρδισε την αντίπαλό της στην Premier League με τέσσερα ή περισσότερα γκολ διαφορά. Μια από αυτές η Νιουκάστλ εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Σήμερα την υποδέχεται (18:30 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24), με το ενδεχόμενο να βάλει τουλάχιστον τρία γκολ στο 1.78 και το over 3,5 να ξεπερνά τις 3 μονάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε ένα απόγευμα που μπορεί να είναι το πλέον καθοριστικό για τον φετινό τίτλο. Η Λίβερπουλ χθες βράδυ σκόνταψε στο Άνφιλντ υποδεχόμενη την Τότεναμ. Αν η Μάντσεστερ Σίτι απόψε κερδίσει, τότε το +4 μοιάζει σχεδόν απίθανο να ανατραπεί στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Θα είναι σαν να κερδίζει από σήμερα τον τίτλο, λίγες μέρες μετά τον τραγικό αποκλεισμό στο Champions League. Από το ναδίρ στο ζενίθ, για να επέλθει στο τέλος ο… μέσος όρος της απόλυτης αρμονίας. Αυτής που ο Πεπ δίνει σε κάθε του δημιούργημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Mάντσεστερ Σίτι - Νιουκάστλ: Μάντσεστερ Σίτι Over 2,5 γκολ (απόδοση 1.78), 18:30

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ