BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλειδώνει το Champions League

Προγνωστικά Αγγλία: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλειδώνει το Champions League
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, για την Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι στο Old Trafford και ουσιαστικά χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδό της στο επόμενο Champions League (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Φυσικά, αν δεν τα καταφέρει απόψε θα έχει και μία δεύτερη ευκαιρία την Κυριακή, όπου φιλοξενεί την επίσης αδιάφορη Φούλαμ.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ προέρχεται από τη νίκη 1-0 επί της Μπόρνμουθ, στο Vitality, με γκολ (9’) του Κασεμίρο. Εντός έδρας, οι κόκκινοι διάβολοι είναι αήττητοι 28 σερί επίσημα ματς (24-4-0), κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία τους στα τελευταία έξι παιχνίδια για την Premier League. Στο πρωτάθλημα έχουν να χάσουν στο Old Trafford από το 1-2 της πρεμιέρας, κόντρα στην Μπράιτον, στις 7 Αυγούστου!

Στον αντίποδα, η Τσέλσι θα τερματίσει για πρώτη φορά στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, μετά από 27 χρόνια! Από τότε που ανέλαβε ο Φρανκ Λάμπαρντ, ως υπηρεσιακός, οι "μπλε" έχουν ρεκόρ 1-1-7. Στο τελευταίο τους παιχνίδι έχασαν με 1-0 από την πρωταθλήτρια Σίτι στο Μάντσεστερ, παρά το γεγονός ότι οι "πολίτες" κατέβηκαν ουσιαστικά με τη δεύτερη ενδεκάδα τους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, η Τσέλσι βιώνει φέτος μία… μαρτυρική σεζόν και απλά περιμένει το φινάλε για να επικεντρωθεί στην επόμενη, όπου θα στηθεί εξ αρχής με μαέστρο τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει φέτος ο Λάμπαρντ, είναι να μην κάνει η Τσέλσι νέο αρνητικό ρεκόρ συλλόγου με 16 ήττες σε μία σεζόν. Οι Λονδρέζοι πάντως, με 36 γκολ σε 36 αγώνες, πραγματοποιούν φέτος τη χειρότερη επιθετικά χρονιά τους από το 1923/24! Επίσης, στα τελευταία 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα σε ομάδες που είναι από πάνω τους στη βαθμολογία, έχουν ρεκόρ 11 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες!

Ο άσος είναι λογικό φαβορί στο 1.60, δεδομένου μάλιστα ότι επιστρέφει και ο Μάρκους Ράσφορντ, που έλειψε στα δύο προηγούμενα ματς. Μπορεί μάλιστα να φτάσει κοντά σε τιμές τριπλασιασμού σε combo με το No/Goal. Η Γιουνάιτεντ έχει μακράν την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας εντός έδρας με μόλις 8 γκολ παθητικό και μετράει 8/9 No/Goal στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Από την άλλη, η Τσέλσι είναι η τέταρτη χειρότερη επίθεση της Premier League, αφού έχει σκοράρει περισσότερες φορές μόνο από τη Γουλβς, την Έβερτον και την ουραγό Σαουθάμπτον!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι: 1 & No/Goal (απόδοση 2.90), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ