BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Η μαγική συνύπαρξη Τζέραρντ - Κουτίνιο

Ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φελίπε Κουτίνιο σε αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Βίλα Παρκ
Ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φελίπε Κουτίνιο σε αναμέτρηση της Άστον Βίλα © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Βραζιλιάνος ζητούσε το restart και ο Τζέραρντ του έδωσε ακριβώς ό,τι χρειαζόταν. To BetMarket αναλύει πως ο Κουτίνιο έφτασε στο Top-12 της φετινής Premier League και βγάζει ειδικό στοίχημα!

Υπάρχει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που δίπλα στην καριέρα τους θα μπει ένα "αν" και συγκεκριμένα τι θα κατάφερναν αν έφταναν εκεί που (ίσως) μπορούσαν να φτάσουν. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και εκείνο το Κουτίνιο. Ο 29χρονος, σήμερα, Βραζιλιάνος σίγουρα έχει μπόλικο ταλέντο. Αναμφίβολα πήρε ευκαιρίες σε top επίπεδο και όντως είδαμε το σπουδαίο ταλέντο του. Δεν έφτασε όμως ποτέ στην κορυφή και έψαχνε το δικό του restart το Γενάρη.

Του το έδωσε η Άστον Βίλα και το ευτύχημα για τον ίδιο είναι πως του το έδωσε ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο προπονητής του δούλεψε μαζί του τόσο τακτικά, όσο και ψυχολογικά. Μάλιστα δούλεψε την ψυχολογία του όχι μόνο με άμεσο τρόπο αλλά και με έμμεσο. "Καλύτερα να μην βλέπει ποδόσφαιρο όποιος δεν του αρέσει ο Κουτίνιο" μία από τις χαρακτηριστικές του δηλώσεις, που σαφώς βοήθησαν το… ντοπάρισμα του Βραζιλιάνου.

Και το μίγμα πέτυχε, με τον Κουτίνιο να "πατάει" ξανά γερά στα πόδια του, όπως δείχνουν και τα νούμερά του. Σε 12 εμφανίσεις έχει τέσσερα γκολ και 3 ασίστ, όπως δείχνει ο κύριος πίνακας στατιστικών επιδόσεων. Τα νούμερα όμως είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά στα… μικρά νούμερα, εκείνα που δεν γίνονται πρωτοσέλιδο.

Ο Κουτίνιο κάνει σχεδόν 3 τελικές ανά παιχνίδι, όντας μέσα στο φετινό Top-12 της Premier League και βρίσκεται σταθερά πάνω από τον μέσο όρο του στα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια!

Επίσης έχει μέσο όρο πάνω από μια τελική στην εστία ανά συμμετοχή και δημιουργεί μισή πολύ μεγάλη ευκαιρία ανά παιχνίδι.

Σήμερα η Αστον Βίλα πηγαίνει στη Λέστερ (17:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24). Δύο ομάδες που βρίσκονται σε εντελώς αντίθετες φάσεις της σεζόν. Η Λέστερ θα δώσει τον έβδομο αγώνα μέσα στις 23 ημέρες του Απριλίου, ούσα μια από τις πιο ταλαιπωρημένες ομάδες του μήνα. Η Βίλα είχε κενό δύο εβδομάδων να ανασυνταχθεί και να δουλέψει περισσότερο ο Τζέραραντ με τον Κοουτίνιο.

Το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος απλά να παίξει πάνω στον μέσο όρο του, δηλαδή τις 3 τελικές στο παιχνίδι, πληρώνει 1.80. Εννοείται πως όποιος… ψαχτεί σε μεγαλύτερα lines μπορεί να αγοράσει υψηλότερες τιμές.

Κλείνει τη σεζόν κάνοντας ρεκόρ

Η Τσέλτεναμ μπορεί στο μυαλό του Έλληνα παίκτη στοιχήματος να είναι μια μόνιμη παρουσία στο κουπόνι, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η Τσέλτεναμ εμφανίστηκε στην αγγλική Φούτμπολ Λιγκ ακριβώς τη σεζόν που ήρθε το στοίχημα στην Ελλάδα! Πιο πριν βολόδερνε στα τοπικά της Αγγλίας.

Από τότε η πορεία της είναι σταθερή μεταξύ Λιγκ 2 και Λιγκ 1, με την κορυφαία επίδοση στην ιστορία της να την καταγράφει φέτος. Στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, μακριά από μπελάδες παραμονής, θέλει να γιορτάσει το ιστορικό ρεκόρ μπροστά στο κοινό της, στο τελευταίο εντός έδρας της σεζόν. Επίσης αδιάφορη η Μπόλτον, χτίζει ήδη την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ματς μεταξύ αντιπάλων με καλό ηθικό, μπορεί να γίνει και θεαματικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Άστον Βίλα: Κουτίνιο Over 2,5 σουτ (απόδοση 1.80), 17:00
  • Τσέλτεναμ - Μπόλτον: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ