BIG GAMES BET

​Προγνωστικά Αγγλία: Η δύναμη του Σεντ Τζέιμσις και το λονδρέζικο ντέρμπι

Ο Αλεξάντερ Ίσακ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νιούκαστλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 5 Απριλίου 2023
Ο Αλεξάντερ Ίσακ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νιούκαστλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 5 Απριλίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Επιστροφή στη δράση και μπαίνουμε πια στο φρενήρες χειμωνιάτικο 2μηνο που κρίνει πολλά κάθε χρονιά στο αγγλικό Football League.

Από το πρόγραμμα της Premier League, πρώτη στάση στο Νιούκαστλ – Τσέλσι. Σημαντικότατο παιχνίδι, η Νιούκαστλ είχε ανάγκη από ανάσες, καθάρισμα του μυαλού της και γέμισμα στις μπαταρίες, φάνηκε αυτό και στην προ διακοπής ήττα από την Μπόρνμουθ. Ξεκινάει σκληρή εβδομάδα, ακολουθεί ένα απόλυτα κομβικό ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League και κατόπιν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός, οπότε το σημερινό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική βαρύτητα.

Στα συν το ότι επιστρέφει ο αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή Γκιμαράες αλλά λογικά και ο πολύ καλός φορ Ίσακ. Η Τσέλσι έρχεται από δυο θετικά αποτελέσματα, αν και με την Τότεναμ το ματς εξελίχτηκε σε ειδικών συνθηκών, όμως ακόμη είναι εμφανές πως θέλει σαν ομάδα το χρόνο της. Η δυναμική του Σεντ Τζέιμσις δίνει πόντους στον αρκετά ανεβασμένο άσο του 2.65.

Στη συνέχεια υπάρχει το λονδρέζικο ντέρμπι Μπρέντφορντ – Άρσεναλ. Πραγματικά πολύ καλή δουλεμένη ομάδα η Μπρέντφορντ, στο 8-6-0 το σερί της σε λονδρέζικα ντέρμπι, οι 14 από τις 15 τελευταίες νίκες της είναι σε ματς που έχουν διεξαχθεί στο Λονδίνο, παράλληλα βρίσκει δίχτυα σε 19 σερί στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι όμως όλα ρόδινα, αφού οι απουσίες έχουν μαζευτεί και ειδικά στο αμυντικό σκέλος σήμερα καλείται να κατέβει με σχήμα εντελώς εναλλακτικό. Απέναντι της μια Άρσεναλ με περισσότερη ωριμότητα φέτος αλλά και κυνισμό, μαζί και με ένα Σακά που χρόνο με το χρόνο αποδεικνύεται ο μεγάλος ηγέτης του γκρουπ. Παράλληλα και αυτή με ένα πολύ δυνατό σερί σε λονδρέζικα ντέρμπι, στο 11-5-0. Υπ’ αυτές τις συνθήκες το διπλό του 1,75 παίρνει προβάδισμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ενδιαφέρον όμως το πρόγραμμα και στην Championship, παραδοσιακά μια πολύ σκληρή κατηγορία. Αρχή με το Μπέρμιγχαμ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Πέντε ματς συμπλήρωσε στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ ο Ρούνεϊ, όμως ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Ανταγωνιστική πάντως στα περισσότερα εξ αυτών η ομάδα του, έχει και το άλλοθι πως έβγαλε ένα ζόρικο πρόγραμμα.

Με ένα 15νθήμερο έξτρα δουλειάς, έχει σήμερα την ευκαιρία να βρει αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ντεφορμέ, ουραγό και με εμφανή ζήτημα αυτοπεποίθησης Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία συν τοις άλλοις έχει και τη χειρότερη επιθετική γραμμή (7 γκολ). Σωστό φαβορί ο άσος στο 2,15.

Τέλος, κοιτάμε και το Μίλγουολ – Κόβεντρι. Πρώτο εντός έδρας για τον Τζόε Έντουαρντς στον πάγκο της Μίλγουολ, στην προ διακοπής πρεμιέρα η ομάδα του κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Αλλαγή φιλοσοφίας προς το πιο επιθετικό και μια διακοπή που τον βοήθησε να περάσει καλύτερα το στίγμα του στους παίκτες του. Η Κόβεντρι δεν είναι κακή ομάδα, όμως δεν μπορεί κάποιος να πει ότι έχει βρει σε αυτό το αρχικό κομμάτι τις ισορροπίες που θα ήθελε. Θα κρατήσουμε τον άσο σε draw no bet στο 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Τσέλσι: 1 (απόδοση 2.65), 17:00
  • Μπέρμιγχαμ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: 1 (απόδοση 2.15), 17:00
  • Μίλγουολ – Κόβεντρι: 1 DNB (απόδοση 1.85), 17:00
  • Μπρέντφορντ – Άρσεναλ: 2 (απόδοση 1.75), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ