BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Η χριστουγεννιάτικη "κατάρα" του Βάρντι και ο φουριόζος Αλμιρόν

Newcastle's Miguel Almiron celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Manchester City at St James Park in Newcastle, England, Sunday, Aug.21, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Newcastle's Miguel Almiron celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Manchester City at St James Park in Newcastle, England, Sunday, Aug.21, 2022. (AP Photo/Rui Vieira) © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Λέστερ κοντράρεται με τη Νιουκάστλ σ’ ένα ματς που αναμένεται ιδιαίτερα απολαυστικό με βάση τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες ως τώρα μέσα στη σεζόν. Ποντάρισμα σ’ ένα Bet Builder σε απόδοση 9.00.

(17:00) Λέστερ - Νιουκάστλ: Φουλ δράση στην Premier League και στο αγγλικό ποδόσφαιρο σήμερα, Boxing Day γαρ. Είναι μέρα γιορτής και στο Νησί τη συνδυάζουν με βόλτα στο γήπεδο. Από τα ματς της ημέρας στην Premier League, το Λέστερ - Νιουκάστλ είναι από τα ματς που ξεχωρίζουν.

Αμφότερες πήγαν στη διακοπή με φόρμα και έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με τον τρόπο παιχνιδιού τους. Η Λέστερ κυκλοφορεί στο 3.30 αυτή τη στιγμή, η ομάδα τρέχει 4-0-1 ρεκόρ στο πρωτάθλημα πρόσφατα, το Κινγκ Πάουερ είναι ζόρικη έδρα, ενώ ο Χάου δεν έχει κερδίσει ποτέ τις Αλεπούδες εκεί μέσα. Ο τεχνικός των Magpies μετράει ρεκόρ 0-4-6, οι 4 ήττες μάλιστα ήταν κόντρα στον Μπρένταν Ρότζερς.

Όσο και να θέλγει το τριάρι του άσου η φετινή Νιουκάστλ είναι ασταμάτητη, το αλέγρο στυλ της δεν περνάει απαρατήρητο και στοχεύει ψηλά. Ήταν εντυπωσιακή πριν τη διακοπή, η τρίτη θέση στο ταμπλό τα λέει όλα. Προέρχεται από νίκη στο Λιγκ Καπ που πέταξε εκτός την Μπόρνμουθ 1-0 σ’ ένα ματς που έπαιξε με καλή ενδεκάδα και έλεγξε το ματς. Η Λέστερ από μέρους της είχε πιο εύκολο έργο και πέταξε εκτός τη Μίλτον Κέινς Ντονς με 3-0 ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού.

Παιχνίδι μ’ ένα Bet Builder από τη συνάντηση, αφού η μπίλια μπορεί να κάτσει ο οπουδήποτε. Ο Βάρντι μπορεί να είναι η αιχμή του δόρατος για τις Αλεπούδες, αλλά υπάρχει μια χριστουγεννιάτικη… κατάρα που τον κυνηγάει, αφού δεν έχει σκοράρει στα έξι ματς Premier League που έχει δώσει την Boxing Day.

Τα φώτα λοιπόν πέφτουν στον Τζέιμς Μάντισον που κάνει ένα εκπληκτικό 2022. Έχει συνδρομή σε 23 γκολ στο πρωτάθλημα φέτος με 14 γκολ και 9 ασίστ. Μόνο τρεις παίκτες είναι πιο ψηλά από αυτόν (Χάρι Κέιν με 34, Κέβιν Ντε Μπρόινε με 29 και ο Σον με 25). Θα συνδυάσουμε την επιλογή να σκοράρει μαζί με τον Αλμιρόν. Από Γουίλσον και Ζοέλιντον περίμενε τα γκολ ο Χάου, αλλά από τον Παραγουανό τα βρίσκει. Δαντελένιος φέτος, επιδραστικός στο παιχνίδι και με το παραπάνω, ανοίγει χώρους και λαμβάνει πρωτοβουλίες, έχοντας βρει επτά γκολ στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος. Στο 9.00 στη Stoiximan το Bet Builder να σκοράρουν Αλμιρόν και Μάντισον.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ