BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Η αύρα του Κορμπεράν και τα γκολ στο Σάντερλαντ, δυάδα στο 4.38

Ο Κάρλος Κορμπεράν
Ο Κάρλος Κορμπεράν EUROKINISSI SPORTS

Boxing Day ίσον ποδόσφαιρο στο Νησί, είναι μέρα γιορτής η 26η Δεκεμβρίου και το πρόγραμμα είναι γεμάτο δυνατές μονομαχίες στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές από την Championship.

(14:30) Σάντερλαντ - Μπλάκμπερν: Πολύ δυνατό τηλεοπτικό παιχνίδι στο Στάδιο του Φωτός. Παραδοσιακά τα παιχνίδια της Σάντερλαντ την Boxing Day είναι απολαυστικά και γεμάτα συγκινήσεις, πόσω μάλλον τώρα. Ο Μόμπρεϊ φιλοξενεί τα Ρόδα. Τα γνωρίζει απέξω και ανακατωτά, πέρασε πέντε χρόνια στον πάγκο τους (Φεβρουάριο 2017-Ιούνιο 2022), κανείς άλλος δεν τα γνωρίζει όπως αυτός και το παιχνίδι θα έχει αυτόν επίκεντρο. Στη μάχη των πάγκων θα προσπαθήσει να επιβληθεί του Γιαν Νταλ Τόμασον ο οποίος προσπαθεί να χτίσει μια συντηρητική Μπλάκμπερν δίνοντας μεγάλη βάση στην άμυνα, βέβαια με τους παίκτες που έχει, υπάρχει η δυνατότητα για να παίξει πιο επιθετικά και να τρέξει.

Θα προσπαθήσει να αντιδράσει η Μπλάκμπερν, καθώς στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα έχασε 4-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, βέβαια στο πρωτάθλημα προέρχεται από μεγάλο διπλό επί της Νόριτς με 2-0 στο Κάροου Ρόουντ. Η Σάντερλαντ ήταν τυχερή με τη Χαλ, θα πρέπει να νιώθει χαρούμενη με το 1-1, δέχτηκε φάσεις, έπαιζε από το 59’ με παίκτη λιγότερο, η αντίπαλος αστόχησε σε πέναλτι, η ίδια βρέθηκε να προηγείται στο 74’, αλλά δέχτηκε δίκαια την ισοφάριση στο 82’.

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μόμπρεϊ, αλλά δεν του φταίει αυτή που δεν κράτησε το προβάδισμα η ομάδα του για άλλη μια φορά μέσα στη σεζόν. Καλή η απουσία του χαφ Πρίτσαρντ, όπως και αυτή του χαφ Έμπλετον. Η Μπλάκμπερν είναι… μανούλα στο να δίνει μέτρα και να το πάει στην υπομονή, το έκανε εκπληκτικά κόντρα στη Νόριτς. Ο Μόμπρεϊ δεν είναι κανένας χθεσινός όμως και ψάχνει μια γεμάτη εμφάνιση από τους παίκτες του. Υπάρχουν δυνατότητες και στις δύο πλευρές για να γίνει Goal/Goal το ματς. Στο 1.85 στη Stoiximan.

(17:00) Μπρίστολ Σίτι - Γουέστ Μπρομ: Σκληρό παιχνίδι, για γερά νεύρα, ωστόσο επικρατεί πίεση στην τιμή νίκης της Γουέστ Μπρομ. Μια αναμενόμενη τάση που δείχνει και τις διαθέσεις των παικτών. Η Μπρίστολ Σίτι είναι από τις ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας σαφέστατα, είναι επικίνδυνη, αλλά μετά από την επιστροφή στη δράση και τη διακοπή λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχει αλλάξει φιλοσοφία. Έχει δώσει 2 ματς και έχει προδοθεί από την ανασταλτική λειτουργία της. Κέρδισε τη Ρόδεραμ με 3-1 εκτός έδρας σ’ ένα ματς που ήταν στα μέτρα της πάντως, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στο Άστον Γκέιτ από τη Στόουκ, που η άμυνά της θύμιζε τρικυμία, λογική και αναμενόμενη η ήττα παρά το γεγονός προηγήθηκε. Μπροστά στο σκορ στο 33’, 1-1 στο 45’, 2-1 κατά της στο 57’.

Στη Γουέστ Μπρομ κάτι αλλάζει, έχει φέρει άλλη αύρα ο Κορμπεράν Αποκτά πάλι τακτική και φιλοσοφία η ομάδα, με τον Μπρους θα ήταν αυτοχειρία να συνέχιζε η ομάδα. Προέρχεται από σκληρή ήττα από την Κόβεντρι στα χασομέρια και ενώ προερχόταν από πέντε νίκες στη σειρά. Ζόρικο ματς, έκανε φάσεις στο β’ μέρος, ήταν νωθρή στο α’ μέρος, αλλά την πάτησε με πέναλτι στις καθυστερήσεις, όπως και να έχει το κλίμα δεν διαταράσσεται.

Στο δια ταύτα, η Γουέστ Μπρομ είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, ο Κορμπεράν την έχει συμμαζέψει, την ώρα που η Μπρίστολ Σίτι είναι ή του ύψους ή του βάθους και έχει το λάθος στο παιχνίδι της, ειδικά στην άμυνα. Αν κάνει ροντέο το ματς δεν τη συμφέρει, αφού οι Baggies έχουν τους παίκτες για να τρέξουν. Στο 2.37 στη Stoiximan το διπλό.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ