ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Για το καθοριστικό βήμα η Νιούκαστλ στο 2.30

Προγνωστικά Αγγλία: Για το καθοριστικό βήμα η Νιούκαστλ στο 2.30
@2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κομβικό ματς της Νιούκαστλ κόντρα στην Τότεναμ, στη μάχη για την πρώτη τετράδα της Premier League.

Πολύ μεγάλο ματς διεξάγεται σήμερα στο St James' Park ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Τότεναμ για τη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την έξοδο στο Champions League (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η τέταρτη Νιούκαστλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +3 από την Τότεναμ και σε περίπτωση νίκης ουσιαστικά θέσει οριστικά νοκ άουτ τα "σπιρούνια", δεδομένου ότι έχει και ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Έντι Χάουι προέρχεται από το βαρύ 3-0 στο Μπέρμιγχαμ, κόντρα στην Άστον Βίλα. Από τον Μάιο του 2022 είχαν να χάσουν με τόσο ευρύ σκορ οι "καρακάξες". Πριν το ματς πάντως με τη Βίλα, είχαν τρέξει ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων κόντρα σε Γουλβς, Νότιγχαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ, βγάζοντας σε αυτό το διάστημα τρία διπλά!

Γενικά, η Νιούκαστλ έχει πρωταγωνιστήσει φέτος στην Premier League, βασιζόμενη κυρίως στην άμυνά της, καθώς διατηρεί την καλύτερη επίδοση, με μόλις 24 γκολ παθητικό. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές έγραψε μόνο τρία clean sheets. Σε κάθε περίπτωση, η Νιούκαστλ πραγματοποιεί φέτος την κορυφαία της σεζόν μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Ήταν 2003, όταν είχε καλύτερη συγκομιδή (58 βαθμούς) συγκριτικά με φέτος, έπειτα από 30 αγώνες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Τότεναμ συνεχίζει να είναι εντελώς αναξιόπιστη. Αποδείχθηκε αυτό άλλη μία φορά την περασμένη εβδομάδα, όπου ηττήθηκε μέσα στο Λονδίνο με 3-2 από την Μπόρνμουθ, πληρώνοντας τα αλλεπάλληλα αμυντικά της λάθη. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορεί να αποβεί τελικά μοιραίο στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στο Champions League. Η αλήθεια είναι, πως η φετινή Τότεναμ δεν αξίζει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος και να εκτοπίσει από εκεί τη Νιούκαστλ.

Έχει χάσει τα πέντε από τα έξι ματς που έχει δώσει κόντρα σε ομάδες της πρώτης τετράδας. Είναι χωρίς νίκη έξι διαδοχικά επίσημα παιχνίδια εκτός έδρας (0-2-4), μετά το 3-0 επί της Πρέστον για το κύπελλο στις 28 Ιανουαρίου. Και έχει να κερδίσει εκτός Λονδίνου από τις 29 Οκτωβρίου και το 3-2 επί της Μπόρνμουθ στο Vitality.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ σε 11 αγώνες φέτος για την Premier League, απέναντι σε ομάδες από την πρωτεύουσα είναι αήττητη (7-4-0) με γκολ 21-6. Στον πρώτο γύρο υπενθυμίζεται πως είχε κερδίσει με 2-1 την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο. Στο 1.90 ο άσος. Στο 2.30 με το ελάχιστο Over 1,5. Δέκα σερί Over 1,5 μετράει η Νιούκαστλ, μόνο στο Over 1,5 τα εντός έδρας παιχνίδια της με την Τότεναμ από το 2005/06 και μετά!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Τότεναμ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.30), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ