ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Για το 13/13 η Γιουνάιτεντ εντός έδρας, under στο Molineux

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Γουλβς - Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας από την Premier League.

Η σεζόν για τη Λίβερπουλ μόνο ιδανικά δεν εξελίσσεται φέτος. Παρότι απομένει ένας ολόκληρος γύρος στην Premier League, δεν φαίνεται στον ορίζοντα, πώς οι Reds θα προλάβουν το τρένο της τετράδας και την έξοδο στο Champions League.

Μέσα στο 2023, η Λίβερπουλ έχει απολογισμό 1-2-3 σε έξι επίσημα ματς, κερδίζοντας μόνο τη σημερινή της αντίπαλο, τη Γουλβς, για το κύπελλο. Παρόλα αυτά, η χαρά της πρόκρισης δεν κράτησε και πολύ, αφού την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε με 2-1 στο Μπράιτον και αποχαιρέτισε το FA Cup μόλις στον τέταρτο γύρο.

Σήμερα, η Λίβερπουλ κινδυνεύει, αν χάσει, να υποστεί τρεις σερί ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν στον πάγκο της ήταν ο Κένι Νταλγκλίς (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Εξάλλου, οι Reds έχουν κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία τους σε εννιά παιχνίδια μακριά από το Anfield για την Premier League. Συνολικά, η ομάδα του Κλοπ έχει δεχθεί 25 γκολ σε 19 αγωνιστικές, ένα λιγότερο δηλαδή απ΄ όσα δέχθηκε πέρυσι σε όλη τη σεζόν!

Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αμυντικό, αλλά και επιθετικό. Είναι ενδεικτικό, ότι πέρυσι ο Μοχάμεντ Σαλάχ τέλειωσε τον πρώτο γύρο με 15 γκολ και φέτος έχει μόνο επτά, που είναι η χειρότερη επίδοσή του από τότε που φόρεσε την κόκκινη φανέλα.

Τα παραπάνω νούμερα είναι αρκετά για να απομακρυνθεί η ιδέα του διπλού, σε τιμές φαβορί κάτω από το 2.00. Μπορεί, ο Κλοπ να έχει 8/8 νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος κόντρα στη Γουλβς, όμως οι "λύκοι" είναι βελτιωμένοι από τότε που ανέλαβε ο Χούλεν Λοπετέγκι και φυσικά η ήττα με 3-0 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι δεν μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος.

Επίσης, τα δύο παιχνίδια των ομάδων για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου (2-2 στο Λίβερπουλ, 1-0 ο επαναληπτικός στο Molineux υπέρ των Reds) δεν μπορούν να σταθούν ως σοβαρό κριτήριο, διότι αμφότερες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εκεί που ίσως υπάρχει λάθος εκτίμηση από τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι στο Under 2,5, το οποίο προσφέρεται αουτσάιντερ ακόμη και σε τιμές άνω του 2.15. Το Molineux είναι φέτος η έδρα που έχουν μπει τα λιγότερα γκολ στην Premier League. Μόλις 20 σε δέκα αγώνες, με τη Γουλβς να μετράει εκεί επτά Under 2,5. Οι "λύκοι" δεν έχουν λυθεί ακόμη επιθετικά. Είναι η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 12 γκολ και την τελευταία τετραετία, στα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ, έχει επιβεβαιωθεί το Under 2,5 τρεις φορές (0-2, 1-2, 0-1, 0-1).

Σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπέμπει πολύ πιο θετικά μηνύματα. Είναι πασιφανές ότι ο Ερικ Τεν Χαγ εξελίσσει και βελτιώνει διαρκώς την ομάδα, επιβάλλοντας τους δικούς του νόμους και κανόνες.

Μπορεί οι "κόκκινοι διάβολοι" να μην κέρδισαν τα τελευταία δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα (1-1 με την Κρίσταλ Πάλας, ήττα 3-2 από την Αρσεναλ, αμφότερα εκτός έδρας), όμως απάντησαν με τρεις κυπελλικές νίκες. Κέρδισαν τους δύο ημιτελικούς του Λιγκ Καπ με τη Νότιγχαμ και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τελικό, ενώ πέρασαν και τη Ρέντινγκ, επικρατώντας με 3-1 στο Old Trafford.

Σήμερα, η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Πάλας και θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν χάσει ξανά βαθμούς κόντρα στους "αετούς" μέσα σε διάστημα 17 ημερών (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Στο Λονδίνο η ομάδα του Τεν Χαγ ισοφαρίστηκε στο 91ο λεπτό. Εντός έδρας πάντως, η Γιουνάιτεντ μετράει 12 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό είναι το καλύτερό της σερί από τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν ακόμη στον πάγκο ήταν ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Σε ό,τι αφορά στην Premier League, οι "κόκκινοι διάβολοι" προέρχονται από πέντε σερί νίκες στο Old Trafford, με μόλις ένα γκολ παθητικό κι αν κερδίσουν σήμερα την Πάλας θα φτάσουν τις έξι στη σειρά για πρώτη φορά μετά το 2017.

Οι γηπεδούχοι έχουν σε εξαιρετική κατάσταση το δίδυμο Ράσφορντ-Φερνάντες. Ο πρώτος έχει πετύχει 10 γκολ σε 12 επίσημα ματς μετά το Μουντιάλ, ενώ ο δεύτερος έχει γκολ ή ασίστ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Το αρνητικό νέο είναι ο τραυματισμός του Κρίστιαν Έρικσεν, ωστόσο η Γιουνάιτεντ κινήθηκε την τελευταία στιγμή των μεταγραφών κι έφερε δανεικό από την Μπάγερν τον Μάρσελ Ζάμπιτσερ.

Ο άσος είναι απολύτως φυσιολογικά καθαρό φαβορί σε τιμές κάτω του 1.40, ωστόσο μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.10+ αν έρθει με καθαρό σκορ. Η Γιουνάιτεντ μετράει φέτος οκτώ clean sheets στην Premier League, όσα δηλαδή σε ολόκληρη την περσινή σεζόν! Στον αντίποδα, η Πάλας είναι χωρίς νίκη μέσα στο 2023. Εχει μείνει άσφαιρη πέντε φορές στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Θα παραταχθεί απόψε χωρίς τον κορυφαίο της επιθετικό, Βιλφρίντ Ζαζά (6 γκολ), που είναι τραυματίας. Και στις εννιά πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Old Trafford για το πρωτάθλημα, κόλλησε στο μηδέν επτά φορές.

Επιλογή λοιπόν ο άσος με No/Goal. Σε δυάδα με το Under 2,5 στο Γουλβς – Λίβερπουλ ξεπερνούμε το 4.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Λίβερπουλ: Under 2,5 (απόδοση 2.15), 17:00
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας: 1 & No/Goal (απόδοση 2.15)
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ