BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Για την έβδομη σερί νίκη η Λίβερπουλ, στο 2.80

Προγνωστικά Αγγλία: Για την έβδομη σερί νίκη η Λίβερπουλ, στο 2.80
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λέστερ στο King Power Stadium.

Στο King Power με τη Λέστερ δοκιμάζεται απόψε η Λίβερπουλ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τρέχει το καλύτερό της σερί στο φετινό πρωτάθλημα με έξι διαδοχικές νίκες και θα κυνηγήσει ακόμη ένα τρίποντο με στόχο να πλησιάσει ξανά στο -1 από την τετράδα, ασκώντας εκ νέου πίεση σε Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Reds λύγισαν την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 την Μπρέντφορντ. Το νικητήριο γκολ το σημείωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που σκοράρει σε εννιά διαδοχικά ματς στο Anfield!

Στον αντίποδα, η Λέστερ έχασε με 5-3 στο Λονδίνο από τη Φούλαμ και βυθίστηκε στην προτελευταία θέση. Οι "αλεπούδες" κινδυνεύουν πλέον σοβαρά με υποβιβασμό στην Championship ύστερα από εννιά ολόκληρα χρόνια. Η Λέστερ έχει το χειρότερο ρεκόρ στην Premier League στα τελευταία 13 ματς, με μόλις μία νίκη και μόνο έξι κερδισμένους βαθμούς. Επίσης, οι 21 ήττες είναι η χειρότερη της επίδοση από το 1994/95, όταν είχε επίσης υποβιβαστεί.

Με τον Ντιν Σμιθ στον πάγκο, η Λέστερ έχει σε πέντε ματς ισάριθμα Goal/Goal και πέντε κεκτημένους βαθμούς (1-2-2). Μετά το 2-1 επί της Γουλβς, έφερε ισοπαλίες με τις άμεσες ανταγωνίστριες Λιντς (1-1) και Εβερτον (2-2), ωστόσο κόντρα στη Φούλαμ έκανε ξανά βήματα πίσω.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η άμυνα είναι το άλυτο πρόβλημα από το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό πως δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 20 σερί ματς στο πρωτάθλημα (39 τέρματα συνολικά) και κινδυνεύει να συμπληρώσει 21 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς clean sheet για πρώτη φορά μετά το 1994!

Η βαθμολογική ανάγκη της Λέστερ είναι τεράστια, όμως στην παρούσα φάση δεν δείχνει ικανή να φρενάρει τη φόρα της Λίβερπουλ. Άλλωστε, σε οκτώ ματς φέτος κόντρα σε αντιπάλους από το Top5 έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Το διπλό είναι λογικό φαβορί στο 1.60, ωστόσο μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.80 μαζί με το Goal/Goal.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Λίβερπουλ έχει δεχθεί φέτος 42 γκολ στην Premier League, που είναι η χειρότερή της επίδοση επί Γιούργκεν Κλοπ. Επίσης, οι τελευταίες δύο νίκες των Reds εκτός έδρας, ήρθαν με αμφίσκορο. 6-1 τη Λιντς στο Elland Road και 2-1 τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Συνολικά, από τα πέντε διπλά που έχει κάνει φέτος η Λίβερπουλ, τα τέσσερα συνδυάστηκαν με Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Λίβερπουλ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.80), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ