BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Για την ανατροπή η Λούτον, σκοράρει με συνέπεια η Σάντερλαντ

Ο Τόνι Μόομπρεϊ ως τεχνικός της Μπλάκμπερν σε ματς για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Νιουκάστλ
Ο Τόνι Μόομπρεϊ στον πάγκο της Μπλάκμπερν © 2022 LEE SMITH/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Λούτον με τη Σάντερλαντ για τα playoffs της Championship.

Το ματς που ξεχωρίζει στο αποψινό πρόγραμμα είναι ασφαλώς ο επαναληπτικός ημιτελικός για το Champions League, ανάμεσα στην Ιντερ και τη Μίλαν. Την ίδια ώρα ωστόσο, θα διεξαχθεί και ο πολύ σημαντικός επαναληπτικός για τα playoffs της Championship ανάμεσα στη Λούτον και τη Σάντερλαντ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24).

Στο πρώτο παιχνίδι, στο Στάδιο του Φωτός, η Σάντερλαντ κέρδισε 2-1 με ανατροπή και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό των playoffs, όπου θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ και θα κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τις Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Η Λούτον αιφνιδίασε στο 11' με τον Ελιτζάχ Αντεμπάγιο, έπειτα από στατική φάση, όμως οι “μαύρες γάτες” κατάφεραν να φέρουν τούμπα την κατάσταση. Αρχικά με απευθείας φάουλ του Αμάντ Ντιαλό στο 39' και εν συνεχεία με τέρμα του Τράι Χιουμ στο 63'. Έτσι, η ομάδα του Τόνι Μόμπρι έγινε η πρώτη που νικάει τη Λούτον μετά τον Φεβρουάριο!

Η Λούτον τελευταία φορά έχασε στις 18/02 από την πρωταθλήτρια Μπέρνλι. Έκτοτε έτρεξε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 14 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα (8-6-0), ωστόσο στο πιο κρίσιμο ραντεβού της σεζόν αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Βέβαια, το σύνολο του Ρόμπερτ Εντουαρντς έχει απόψε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κατάσταση στο Κενιλγουορθ Ρόουντ.

Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι ότι περιμένουν πάνοπλοι τη Σάντερλαντ. Αντίθετα, οι "μαύρες γάτες" αντιμετωπίζουν ουκ ολίγα προβλήματα απουσιών. Αναλυτικά είναι εκτός οι στόπερ Μπαθ, Μπάλαρντ, ο καλός φορ Στιούαρτ (10 γκολ), ο ηγετικός χαφ Εβανς, ο μπακ Κίρκιν και ο μέσος Εμπλετον. Επίσης, έγινε αναγκαστική αλλαγή το Σάββατο ο μεσοεπιθετικός Ρόμπερτς (4 γκολ) και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με τόσες πολλές απουσίες στην πλευρά της Σάντερλαντ, είναι λογικό ο άσος να προσφέρεται σε τιμές φαβορί, κοντά στο 2.00. Η ομάδα του Μόμπρι πάντως έχει χτίσει αυτοπεποίθηση, παίζει με ψυχολογία και κουβαλάει ένα εξαιρετικό αήττητο σερί δέκα αγώνων (5-5-0). Τελευταία της ήττα, το 2-1 από τη δευτεραθλήτρια Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στις 15 Μαρτίου.

Όλα λοιπόν προμηνύουν μία εξαιρετικά αμφίρροπη μάχη. Η Λούτον είναι υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη, προκειμένου να στείλει την πρόκριση τουλάχιστον στην παράταση (υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ). Από την άλλη, η Σάντερλαντ είναι ένα σύνολο που δεν κρύβεται και σκοράρει με εκπληκτική συνέπεια. Στα τελευταία 28 παιχνίδια της για τη λίγκα απέτυχε να βρει δίχτυα μόνο στο εκτός έδρας με την Μπέρνλι (0-0).

Το Goal/Goal στο 1.90 μοιάζει η καλύτερη επιλογή, δεδομένου μάλιστα ότι το επιβεβαίωσαν και στις τρεις αναμετρήσεις τους φέτος, δύο για την κανονική περίοδο (1-1, 1-1) και μία για τα playoffs.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον – Σάντερλαντ: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ