ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Για τη 10η σερί νίκη κόντρα σε νεοφώτιστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Ράσφορντ και Φερνάντες πανηγυρίζουν γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 4 Φεβρουαρίου 2023
Οι Ράσφορντ και Φερνάντες πανηγυρίζουν γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 4 Φεβρουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το αποψινό πρόγραμμα της Premier League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Εδώ το διπλό άνοιξε στο 1.53 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 1.35 κατά μέσο όρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο έλειψε να πάει στη διακοπή με το χειρότερο δυνατό κλίμα. Τελικά, την έσωσε από τη... μαυρίλα ο ΜακΤόμινι. Ο Σκωτσέζος χαφ μπήκε αλλαγή στο 87' στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ και με δύο δικά του γκολ στο 90+3' και στο 90+7' υπέγραψε μία επική ανατροπή (2-1) που αν τι άλλο πρόσφερε ηρεμία και ανακούφιση.

Η εμφάνιση βέβαια ήταν για ακόμη μία φορά προβληματική και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Τεν Χαγ δεν έχει καταφέρει να χτίσει πάνω στο συμπαθητικό τελείωμα της περσινής σεζόν. Έξι ήττες σε 11 επίσημα ματς φέτος είναι πάρα πολλές για ένα τέτοιο μέγεθος.

Για τη Μάντσεστερ το παιχνίδι στο Σέφιλντ είναι προφανώς must win, δεδομένου ότι έχει ήδη χάσει πολύ έδαφος στο πρωτάθλημα και παίζει με την ουραγό της βαθμολογίας. Συν τοις άλλοις δεν θα ήθελε με τίποτα να βυθιστεί ξανά στην εσωστρέφεια πριν τα κομβικά παιχνίδια με την Κοπεγχάγη για το Champions League, που θα κρίνουν εν πολλοίς το ευρωπαϊκό της μέλλον, μετά τις ήττες από Μπάγερν και Γαλατασαράι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν σηκώνει κεφάλι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Σέφιλντ μοιάζει να είναι ο ιδανικός αντίπαλος αυτή τη στιγμή για να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο ανάσα η Μάντσεστερ. Η νεοφώτιστη ομάδα του Χεκινγκμπότομ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με επτά ήττες σε οκτώ αγώνες και αναπόφευκτα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τεθεί θέμα προπονητή, αν δεν υπάρξει βελτίωση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το αποψινό παιχνίδι της είναι το πρώτο στο Bramall Lane μετά το εφιαλτικό 0-8 από τη Νιούκαστλ. Στη συνέχεια ήρθαν δύο ήττες στο Λονδίνο με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ και με 3-1 από τη Φούλαμ.

Η Σέφιλντ έχει δεχθεί σε όλα τα παιχνίδια της φέτος τουλάχιστον δύο γκολ και έχει επιτρέψει στους αντιπάλους της 176 τελικές συνολικά. Από την άλλη, η Μάντσεστερ μετράει εννιά σερί νίκες κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες.

Το θετικό για τον Τεν Χαγ είναι ότι επιστρέφουν Βαράν και ο Ρεγκιλόν, επομένως αναμένεται να έχει καλύτερη αμυντική ισορροπία, έστω και χωρίς τον Κασεμίρο, που τραυματίστηκε με την εθνική Βραζιλίας. Το ενδεχόμενο να κερδίσει η Μάντσεστερ με καθαρό σκορ στο Bramall Lane προσφέρεται στο 2.45. Στην παρούσα φάση οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν είναι για πολλά πολλά, όπως φάνηκε και με την Μπρέντφορντ. Αν λοιπόν δεχθούν γκολ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι δεν θα... σκαλώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι σε ένα παιχνίδι παρόμοιων απαιτήσεων πριν έναν μήνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει με 1-0 εκτός έδρας την Μπέρνλι. Με το ίδιο σκορ λύγισε και τη Γουλβς στο Old Trafford στην πρεμιέρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 & N/G (απόδοση 2.45), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ