BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Για ντοκιμαντέρ η σεζόν, για 1.80 σήμερα η Τότεναμ

Προγνωστικά Αγγλία: Για ντοκιμαντέρ η σεζόν, για 1.80 σήμερα η Τότεναμ
@2023 IAN WALTON/AP IMAGES

To BetMarket.gr αναλύει την κατάσταση στους Σπερς και ποντάρει σε δύο στοιχήματα για το σημερινό εντός με την Κρίσταλ Πάλας.

Η σεζόν της Τότεναμ μπορεί κάλλιστα να γίνει ένα πολύ πετυχημένο ντοκιμαντέρ. Ειδικότερα από τη στιγμή που ξεκίνησε το θέμα με τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός έφυγε από το κλαμπ εξαιτίας διαφοράς στη νοοτροπία.

Ο ίδιος έλεγε πως δεν έχουν μπει γερές βάσεις στους Σπερς για να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά η διοίκηση τον οδήγησε στην έξοδο διαφωνώντας. Και από τότε όλα λειτουργούν με τέτοιο τρόπο που δικαιώνουν απόλυτα τον Κόντε!

Η Τότεναμ δεν έχει βρει ακόμη κανονικό προπονητή, πορευμένη με τον υπηρεσιακό Στελίνι ο οποίος έδωσε τη θέση του στον υπηρεσιακό Μέισον. Αμφότεροι μη καταφέρνοντας ούτε να εμπνεύσουν, αλλά ούτε και να λύσουν τα θέματα της Τότεναμ.

Η ομάδα έχει δεχτεί 15 γκολ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ξεκινώντας από το εντός έδρας 2-3 από την Μπόρνμουθ. Πριν πάει στο Νιούκαστλ και διασυρθεί δεχόμενη πέντε γκολ στο ημίχρονο. Η ίδια εφιαλτική αρχή με τη Μάντσεστερ, τα ίδια με τη Λίβερπουλ. Μια ομάδα που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο σαν υπνωτισμένη. Με τρομερά κενά, λάθος τοποθετήσεις και ανήμπορη να σταθεί στον ίδιο ρυθμό με τον αντίπαλο.

Και μέσα σε όλη αυτή την… τρέλα, καταφέρνει να επανέλθει. Να κάνει το 2-0 της Γιουνάιτεντ 2-2 και το 3-0 της Λίβερπουλ 3-3, μέχρι εκεί να δεχτεί και τέταρτο γκολ στο επόμενο λεπτό. Μια επίθεση που δουλεύει σωστά χάρη στην ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σήμερα υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, των τεσσάρων νικών στα έξι τελευταία, με την αισθητή βελτίωση που δείχνει επί Χόγκσον. Με μια πεντάρα επί της Λιντς και τέσσερα επί της Γουέστ Χαμ στο διάστημα αυτό. Σαφώς και έχει την ψυχολογία να βάλει δύσκολα σε αυτή την άμυνα της Τότεναμ. Και να επιβεβαιώσει και το σχετικά υψηλό 1.92 για να κάνει τουλάχιστον τέσσερις τελικές στην εστία.

Ένα ματς που αν πάει όπως τα προηγούμενα της Τότεναμ, πιθανό να επιβεβαιώσει το Over 2,5 και πάλι. Και γιατί όχι, για όποιον θέλει να ρισκάρει, να συμβεί αυτό από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας: Over 2,5 (απόδοση 1.77), 17:00
  • Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας: Over 3,5 σουτ στην εστία Πάλας (απόδοση 1.92), 17:00

Aναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και Φόρμουλα 1 καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ