ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Φορμαρισμένα αουτσάιντερ

Newport's Will Evans celebrates after scoring his side's second goal during the FA Cup fourth round soccer match between Newport County and Manchester United at the Rodney Parade stadium in Newport, Wales, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Newport's Will Evans celebrates after scoring his side's second goal during the FA Cup fourth round soccer match between Newport County and Manchester United at the Rodney Parade stadium in Newport, Wales, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Alastair Grant) © 2024 ALASTAIR GRANT

Φουλ πρόγραμμα για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας σήμερα Τρίτη και ξεχωρίζουν δύο περιπτώσεις φορμαρισμένων αουτσάιντερ.

Μπόλτον – Γουίκομ. H Μπόλτον είναι από τις καλές ομάδες της φετινής League One και δικαιολογημένα βρίσκεται μέσα στη μάχη της ανόδου, 3η στη βαθμολογία. Μέσα στο 2024 πάντως δείχνει ότι περνά μια κάμψη. Ίσως να μη γίνεται αντιληπτό αν δει κανείς επιφανειακά το πρόσφατο ρεκόρ της, που είναι 3-2-1 στα τελευταία έξι, όμως οι εμφανίσεις της συνολικά δεν είναι πειστικές και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι και οι τρεις αυτές νίκες της είναι με ομάδες στα χαμηλά της βαθμολογίας, επί της της 17ης Μπέρτον, της 22ης Τσέλτεναμ και της 24ης και ουραγού Καρλάιλ, οι δύο πρώτες μάλιστα με το μίνιμουμ του 1-0.

Η Γουίκομ, αντίθετα, δείχνει ότι, έστω και αργά στη σεζόν, χτυπά δυνατή φόρμα. Μέτρια συνολικά η σεζόν της Γουίκομ και κάπου στη μέση της βαθμολογίας, όμως τον Γενάρη έκανε εξαιρετική δουλειά στις μεταγραφές και με τα νέα αποκτήματα στην εντεκάδα εμφανίζεται πραγματικά άλλη ομάδα: 3-1 διπλό επί της Τσέλτεναμ και, κυρίως, 5-2 την Πίτερμπορο, μια ομάδα που παλεύει για άνοδο.

Γύρω στο 4,50 το διπλό, δίνει τη δυνατότητα διαφορετικών δρόμων κόντρας, είτε με Χ2 είτε με DNB είτε και… καρφί.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Νιούπορτ – Νοτς Κάουντι. Ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη League 2 η Νιούπορτ. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ από τις 23 Δεκεμβρίου, και σε δέκα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, η μοναδική της ήττα ήταν στο FA Cup από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη, η Νοτς Κάουντι είναι από τις ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Συνολικά από τις αρχές Δεκεμβρίου μόλις 2-2-6 ρεκόρ, ενώ πλέον έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-3) και προέρχεται από απογοητευτική εμφάνιση και καθαρότατη ήττα 1-3 από την Τζίλιγχαμ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στα ίδια βαθμολογικά επίπεδα οι δύο ομάδες, με τη Νοτς Κάουντι 10η με 44 πόντους και τη Νιούπορτ 11η με 43, και ο μόνος λόγος που οι αποδόσεις θέλουν φαβορί το διπλό είναι ότι η μία λέγεται Νιούπορτ και είναι από τις «φτωχές» ομάδων των μικρών κατηγοριών και η άλλη είναι η «νεόπλουτη» Νοτς Κάουντι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόλτον – Γουίκομ: 2 DNB (απόδοση 3,30) 21:45
  • Νιούπορτ – Νοτς Κάουντι: 1 (απόδοση 2,90) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ