BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Follow the form

Ο Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν της΄Εβερτον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την Premier League 2023-2024 στο "Λόντον Στέιντιουμ", Λονδίνο | Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023
Ο Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν της΄Εβερτον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την Premier League 2023-2024 στο "Λόντον Στέιντιουμ", Λονδίνο | Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 © 2023/KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Follow your heart έλεγε μια παλιά διαφήμιση ουίσκι, follow the form λέμε εμείς στο στοίχημα. Γιατί, όσο κι αν έχει εξελιχθεί το στοίχημα και το ποδόσφαιρο, κι όσο κι αν εξελιχθούν στη συνέχεια, πάντα η φόρμα θα αποτελεί τα θεμέλια της μελέτης.

Στην Premier League, μια πραγματικά φορμαρισμένη ομάδα είναι η Έβερτον. Πρώτα από όλα, αγωνιστικά: η Έβερτον ήταν πραγματικά εξαιρετική στο μεσοβδόμαδο 3-0 επί της Νιούκαστλ και τρέχει με 4-1-1 ρεκόρ στα τελευταία της έξι. Αλλά ταυτόχρονα και… ψυχολογικά. Μετά την αφαίρεση των δέκα βαθμών, όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει όταν μια ομάδα αισθάνεται ότι αδικείται, στο Γκούντισον Παρκ υπάρχει τρομερή συσπείρωση. Οι παίκτες του Σον Ντάις βγάζουν πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο και η εξέδρα είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα.

Στο στόχαστρο της εξέδρας είναι προφανώς η διοίκηση της Premier League και το Γκούντισον Παρκ είναι σε κάθε ματς χώρος διαδήλωσης, αλλά σήμερα, στο ματς με την Τσέλσι, υπάρχει κι ένας επιπλέον λόγος για ακόμη πιο εχθρικό κλίμα. Γιατί αυτό που δεν μπορεί να δεχθεί ο κόσμος της Έβερτον δεν είναι τόσο το ότι η ομάδα τους τιμωρήθηκε, αλλά το ότι για την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχουν υποπέσει σε πιθανόν πιο βαριές παραβάσεις, η Premier League, τουλάχιστον για την ώρα, σφυρίζει αδιάφορα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ταυτόχρονα, στο καθαρά αγωνιστικό, η Τσέλσι συνεχίζει να μην μπορεί να βρει τον εαυτό της. Η χρονιά ξεκίνησε με Ποτσετίνο στον πάγκο, ηχηρές μεταγραφές και μεγάλες φιλοδοξίες, όμως οι Λονδρέζοι ακόμη δεν έχουν γίνει ομάδα. Κι όλη τους η σεζόν μέχρι τώρα είναι ένα βήμα μπρος και ένα βήμα πίσω.

Σε αποδόσεις αουτσάιντερ είναι ο άσος, στο 3,00, και μοιάζει αρκετά τσιμπημένος. Κι ακόμη περισσότερο αν σκεφτούμε πως, χωρίς την ποινή των -10 βαθμών, η Έβερτον θα ήταν στην 9η θέση έναν βαθμό πάνω από την Τσέλσι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον – Τσέλσι: 1 (απόδοση 3.00), 16:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ