ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Εντός έδρας ντεμπούτο για τον Κόλο Τουρέ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ©2022 RUI VIEIRA POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Γουίγκαν κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Γουίγκαν υποδέχεται απόψε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) για την 23η αγωνιστική της Championship, σε ένα ματς όπου το διπλό έχει πιεστεί σημαντικά, αφού από τα αρχικά 2.10-2.20 έχει υποχωρήσει στο 1.90-1.95 κατά μέσο όρο.

Η Σέφιλντ, του διεθνούς Έλληνα μπακ, Τζορτζ Μπάλντοκ, διεκδικεί την απευθείας άνοδο στην Premier League. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει να μειώσει στο -3 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπέρνλι. Στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή, κέρδισε με το γνωστό κυνικό της τρόπο 1-0 τη Χάντερσφιλντ. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της στα τελευταία έξι παιχνίδια. Μάλιστα οι τέσσερις εξ αυτών συνοδεύτηκαν με λευκό παθητικό.

Από την άλλη, η Γουίγκαν άλλαξε σελίδα με τον Κόλο Τουρέ να αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία. Ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ έκανε ντεμπούτο στο Λονδίνο, με το θετικό 1-1 κόντρα στη Μίλγουολ. Απόψε, θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Γουίγκαν μέσα στο DW Stadium.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πρώτο μέλημα του Τουρέ είναι να βάλει μία τάξη στην αμυντική λειτουργία της Γουίγκαν, που σε 22 ματς φέτος έχει κρατήσει το μηδέν μόνο μία φορά.

Από την άλλη, οι "λεπίδες" έχουν την κορυφαία άμυνα στο πρωτάθλημα με 19 γκολ παθητικό και μόλις οκτώ σε 11 ματς εκτός έδρας. Εξάλλου, η Σέφιλντ μετράει 14 Under 2,5 από το ξεκίνημα της σεζόν. Μόνο τέσσερις ομάδες έχουν περισσότερα στην Championship.

Προτιμότερο λοιπόν το Under 2,5 στο 1.80, από το διπλό, το οποίο έχει υποχωρήσει αρκετά και είναι επίφοβο, δεδομένου ότι στον πάγκο της Γουίγκαν, θα κάνει εντός έδρας ντεμπούτο ο Κόλο Τουρέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουίγκαν – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Under 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ